Bizler inandık siz de inanın!

Spor 04.05.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bizler inandık siz de inanın!

Büyük gün geldi çattı…3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Play-Off Yarı Final ilk maçında bugün Diyarbekirspor’un konuğu olacak. Temsilcimizde tek hedef zorlu maçtan avantajlı bir skorla dönmek. Seyrantepe Spor Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. 2.Lig yolunda gözünü karartan Darıca Gençlerbirliği’nde nefesler tutuldu. Play-Off Yarı Final ilk maçında bugün Diyarbekirspor’un konuğu olacak sarı yeşilliler, kritik maçtan iyi bir skorla ayrılarak finale göz kırpmak istiyor. Dün saat 11.30’da son çalışmasını yapan sarı yeşilliler, 17.45’te Diyarbakır’a giderek Nov Otel’de kampa girdi. Cem Tosun dışında eksiği bulunmayan sarı yeşilliler, son haftalardaki çıkışıyla Diyarbekir deplasmanından iyi bir neticeyle dönerek 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan rövanş öncesinde avantajı eline geçirmek istiyor. Seyrantepe Spor Kompleksi’nde oynanacak olan kritik karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Büyük gün geldi çattı…3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Play-Off Yarı Final ilk maçında bugün Diyarbekirspor’un konuğu olacak. Temsilcimizde tek hedef zorlu maçtan avantajlı bir skorla dönmek. Seyrantepe Spor Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

2.Lig yolunda gözünü karartan Darıca Gençlerbirliği’nde nefesler tutuldu. Play-Off Yarı Final ilk maçında bugün Diyarbekirspor’un konuğu olacak sarı yeşilliler, kritik maçtan iyi bir skorla ayrılarak finale göz kırpmak istiyor. Dün saat 11.30’da son çalışmasını yapan sarı yeşilliler, 17.45’te Diyarbakır’a giderek Nov Otel’de kampa girdi. Cem Tosun dışında eksiği bulunmayan sarı yeşilliler, son haftalardaki çıkışıyla Diyarbekir deplasmanından iyi bir neticeyle dönerek 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan rövanş öncesinde avantajı eline geçirmek istiyor. Seyrantepe Spor Kompleksi’nde oynanacak olan kritik karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.