19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bizler inandık siz de inanın!

Spor 05.01.2018 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bizler inandık siz de inanın!

HİDROPAKS TAYFUNSPOR, AMATÖR SÜPER LİG İÇİN GERİ SAYIMDA

Tayfunspor efsanesi geri sayımda. 1.Küme B Grubu’nda fırtına gibi esen namağlup lider Hidropaks Tayfunspor, yarın sahasında Hisareyn’i devirerek adını Amatör Süper Lig’e yazdırmak istiyor. Metin Oktay Stadı’ndaki şampiyonluk maçı yarın saat 17.00’da başlayacak. 1.Küme Grubu’nun namağlup lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, şampiyonluk maçına çıkıyor. En yakın rakibi Hisareyn’i sahasında konuk edecek olan bordo beyazlılar, rakibini devirdiği taktirde puan farkını 8’e çıkararak ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Ligin ilk yarısında rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kalan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, şampiyonluğu ertelemeden taraftarlarına şampiyonluk sevincini yarın yaşatmak istiyor. Amatör Süper Lig için saatleri sayan Hidropaks Tayfunspor, taraftarlarının da desteğiyle zafere ulaşmayı hedefliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’da başlayacak.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR, AMATÖR SÜPER LİG İÇİN GERİ SAYIMDA

Tayfunspor efsanesi geri sayımda. 1.Küme B Grubu’nda fırtına gibi esen namağlup lider Hidropaks Tayfunspor, yarın sahasında Hisareyn’i devirerek adını Amatör Süper Lig’e yazdırmak istiyor. Metin Oktay Stadı’ndaki şampiyonluk maçı yarın saat 17.00’da başlayacak.

1.Küme Grubu’nun namağlup lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, şampiyonluk maçına çıkıyor. En yakın rakibi Hisareyn’i sahasında konuk edecek olan bordo beyazlılar, rakibini devirdiği taktirde puan farkını 8’e çıkararak ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Ligin ilk yarısında rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kalan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, şampiyonluğu ertelemeden taraftarlarına şampiyonluk sevincini yarın yaşatmak istiyor. Amatör Süper Lig için saatleri sayan Hidropaks Tayfunspor, taraftarlarının da desteğiyle zafere ulaşmayı hedefliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.