19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Boğaziçi’nde Şamdan resitali!

Gebze 29.03.2016 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Boğaziçi’nde Şamdan resitali!

29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda Gebzeli Karatecilerimiz resital yaşattı. Dünya’nın 28 ülkesinden gelen sporculara tatamiyi dar eden Gebze Karate Do, 9 sporcuyla 8 madalya elde etti.

Türkiye’nin prestijli Karate Turnuvası’nda Gebze Karate Do Resitali yaşandı. 9 Sporcuyla Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası’na katılan Şamdanlar, 9’da 8 yaparak ülkemize Madalyalar kazandırdı. İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda yapılan 29. Boğaziçi Karate Turnuvası’na 28 ülkeden 780 sporcu katıldı. Elit sporcuların mücadele ettiği turnuvada Türkiye turnuvayı zirvede kapatırken, Milli Takım adına mücadele eden Gebzeli, sporcularımız bir kez daha gurur kaynağımız oldu. 9 SPORCUYLA 8 MADALYA Milli Takıma 9 Sporcu veren Gebze Karate Do, 4 Gümüş ve 4 Bronz madalya ile turnuvayı kapattı. Kategorilerinde 28 ülkenin en iyi sporcularının yarıştığı Boğaziçi Karate Turnuvası’nda bazı sporcularımız ilk kez Milli formayı giyerken alınan sonuçlar Teknik Direktör Adnan Şamdan’ı bir hayli memnun etti. Yoğun maç trafiği arasında 9 sporcusunun Türkiye’nin en önemli Özel Uluslararası Karate Turnuvası Boğaziçi’nde verdiği madalya mücadelelerinin görünmeye değer olduğunu ifade ederek böylesine prestijli turnuvalarda alınan sonuçların büyük önem taşıdığına dikkati çekti. 9 sporcudan Sekizinin madalyaya uzanması büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti. DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ Turnuvada Milli takım adına mücadele eden Gebzeli Sporcularımız Hatice Başkaya, Ayca Düzgel, Taylan Cemal Sakin ve Gizem Öztürk ikinci olarak Gümüş Madalya kazanırken, Zeynep Ceren Şınık, Elif Kuzu, Furkan Sertel ve Zeynep Beyza Coşkun da üçüncü olarak Bronz Madalya kazandı. Bir diğer sporcumuz Adem Erdem Mazlum ise iyi mücadele etmesine rağmen Grup finalinde yenilerek madalya şansını kaçırdı.
29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda Gebzeli Karatecilerimiz resital yaşattı. Dünya’nın 28 ülkesinden gelen sporculara tatamiyi dar eden Gebze Karate Do, 9 sporcuyla 8 madalya elde etti.

Türkiye’nin prestijli Karate Turnuvası’nda Gebze Karate Do Resitali yaşandı. 9 Sporcuyla Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası’na katılan Şamdanlar, 9’da 8 yaparak ülkemize Madalyalar kazandırdı. İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda yapılan 29. Boğaziçi Karate Turnuvası’na 28 ülkeden 780 sporcu katıldı. Elit sporcuların mücadele ettiği turnuvada Türkiye turnuvayı zirvede kapatırken, Milli Takım adına mücadele eden Gebzeli, sporcularımız bir kez daha gurur kaynağımız oldu.

9 SPORCUYLA 8 MADALYA

Milli Takıma 9 Sporcu veren Gebze Karate Do, 4 Gümüş ve 4 Bronz madalya ile turnuvayı kapattı. Kategorilerinde 28 ülkenin en iyi sporcularının yarıştığı Boğaziçi Karate Turnuvası’nda bazı sporcularımız ilk kez Milli formayı giyerken alınan sonuçlar Teknik Direktör Adnan Şamdan’ı bir hayli memnun etti. Yoğun maç trafiği arasında 9 sporcusunun Türkiye’nin en önemli Özel Uluslararası Karate Turnuvası Boğaziçi’nde verdiği madalya mücadelelerinin görünmeye değer olduğunu ifade ederek böylesine prestijli turnuvalarda alınan sonuçların büyük önem taşıdığına dikkati çekti. 9 sporcudan Sekizinin madalyaya uzanması büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ

Turnuvada Milli takım adına mücadele eden Gebzeli Sporcularımız Hatice Başkaya, Ayca Düzgel, Taylan Cemal Sakin ve Gizem Öztürk ikinci olarak Gümüş Madalya kazanırken, Zeynep Ceren Şınık, Elif Kuzu, Furkan Sertel ve Zeynep Beyza Coşkun da üçüncü olarak Bronz Madalya kazandı. Bir diğer sporcumuz Adem Erdem Mazlum ise iyi mücadele etmesine rağmen Grup finalinde yenilerek madalya şansını kaçırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.