Bölge Müdürlerinden İMES Çıkarması

Dilovası 12.11.2018 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bölge Müdürlerinden İMES Çıkarması

Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın başkanlığında her ay devam eden OSB Bölge Müdürleri toplantısını bu ay, İMES OSB ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kocaeli’de yer alan OSB bölge müdürleri toplantısı, son olarak İMES OSB ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıya, bölge müdürlerinin yanı sıra Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Kocaeli PTT Baş Müdürü Adnan Sert, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şerif Barış, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Elif Bilgisu katılım gösterdi. Kocaeli PTT Baş Müdürü Adnan Sert, toplantıda katılımcılara PTT’nin teknolojik dönüşüm süreciyle ilgili bilgi vererek, sunulan yeni hizmetler ile ilgili katılımcıları bilgilendirmelerde bulundu. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şerif Barış, sanayide afet ve acil durum yönetimi konulu yürütülen faaliyetlere değinerek, bu konuda yürütülen güncel çalışmalar hakkında bilgi verdi. MÜKEMMELİYET MERKEZİ KURULACAK Toplantının sonunda ev sahibi İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, İMES OSB’nin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) desteği ile İMES OSB, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığıyla projelendirilen Mükemmeliyet Merkezi konusunda sunum yaptı. Küçükay sunumda, “Uygulamalı Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi, nitelikli ara eleman yetiştirilmesi, test, ölçüm, kalibrasyon işlemlerinin yapılması ile işletimsel ve teknik danışmanlık hizmetleri amacı doğrultusunda kurulacak. İnsan kaynağı desteği, eğitim desteği, Ar-Ge, test ve laboratuvar hizmetleri, sertifikasyon ve danışmanlık hizmetleri merkez tarafından sunulacak. Maksimum altı aylık eğitim süresi ile ara eleman yetiştirecek merkez, aynı zamanda bölgedeki diğer OSB'lere de hizmet verecek bir Ar-Ge merkezi işlevi görecek.” dedi. Toplantının sonunda İMES OSB’de faaliyet yürüten Yılmaz Makine firması ve Ar-Ge Merkezine ziyaret gerçekleştirildi. KÜBRA AKABALI
Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın başkanlığında her ay devam eden OSB Bölge Müdürleri toplantısını bu ay, İMES OSB ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kocaeli’de yer alan OSB bölge müdürleri toplantısı, son olarak İMES OSB ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıya, bölge müdürlerinin yanı sıra Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Kocaeli PTT Baş Müdürü Adnan Sert, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şerif Barış, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Elif Bilgisu katılım gösterdi. Kocaeli PTT Baş Müdürü Adnan Sert, toplantıda katılımcılara PTT’nin teknolojik dönüşüm süreciyle ilgili bilgi vererek, sunulan yeni hizmetler ile ilgili katılımcıları bilgilendirmelerde bulundu. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şerif Barış, sanayide afet ve acil durum yönetimi konulu yürütülen faaliyetlere değinerek, bu konuda yürütülen güncel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MÜKEMMELİYET MERKEZİ KURULACAK

Toplantının sonunda ev sahibi İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, İMES OSB’nin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) desteği ile İMES OSB, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığıyla projelendirilen Mükemmeliyet Merkezi konusunda sunum yaptı. Küçükay sunumda, “Uygulamalı Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi, nitelikli ara eleman yetiştirilmesi, test, ölçüm, kalibrasyon işlemlerinin yapılması ile işletimsel ve teknik danışmanlık hizmetleri amacı doğrultusunda kurulacak. İnsan kaynağı desteği, eğitim desteği, Ar-Ge, test ve laboratuvar hizmetleri, sertifikasyon ve danışmanlık hizmetleri merkez tarafından sunulacak. Maksimum altı aylık eğitim süresi ile ara eleman yetiştirecek merkez, aynı zamanda bölgedeki diğer OSB'lere de hizmet verecek bir Ar-Ge merkezi işlevi görecek.” dedi. Toplantının sonunda İMES OSB’de faaliyet yürüten Yılmaz Makine firması ve Ar-Ge Merkezine ziyaret gerçekleştirildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.