19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“BÖLGEDE TEK OLACAĞIZ!”

Gebze 21.07.2017 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“BÖLGEDE TEK OLACAĞIZ!”

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant dün basın mensuplarıyla buluştu. Göreve başlar başlamaz hastaneyi ve bölgeyi tanımaya yönelik bir takım ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Nalbant, “Gebze’nin Türkiye’nin en yoğun nüfuslu ilçelerinden olmasının yanı sıra Gebze gerçekten de Türkiye’nin en önemli ilçeleri arasında” diyerek Gebze’de görev almaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant dün basın mensuplarıyla buluştu. Basın toplantısında konuşan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, “Hürcan Beyin başarılarını devam ettirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 18 Temmuz’da görevi devraldık ve göreve başlar başlamaz hastaneyi tanımaya başladık. Hastanemizi gezdik. Gebze gerçekten de çok ayrı bir yer. Türkiye’nin en yoğun nüfusunun olduğu ve Türkiye’nin en önemli ilçeleri arasında yer alıyor.” dedi. İKİ HASTANE ARASINDA CİDDİ FARKLAR VAR Nalbant, “mevcut hastane 201 yataklı bir devlet hastanesi yeni yapılan hastane ise 400 yataklı bir hastane olduğu için Gebze’nin ihtiyacını karşılayabilecek bir hastane olduğunu düşünüyorum. Gebze nüfusu sürekli artmaya müsait olduğu için yeni bir hastaneye kesinlikle ihtiyaç vardı. Çok kısa bir süre sonra 400 yataklı olan hastanemize kavuşacağız. Bir önceki hastane ile yapılacak olan hastane arasında ciddi farklar var. Her odada banyo ve WC var. Bunun yanı sıra bu hastanedeki en büyük eksiklik yoğun bakım yatak sayısıydı. Bu yeni yapılan hastane ile bu eksikliğimiz de ortadan kalkacak ve sayı daha da artacak. Yeni hastane ile yeni bölümlere kavuşmuş olacağız.” dedi. “PERSONEL TALEBİNDE BULUNACAĞIZ” Nalbant, “Yatak sayısının artması sebebi ile yeni personel talebinde bulunacağız. Hastanemizin tüm odaları denize bakıyor. Yeni hastanede odalar geniş ve ferah. Aynı zaman da poliklinikler arasındaki mesafe de geniş ve rahat olacak. Yer zemin ve asma tavanları bitti. Önümüzdeki aylar içerisinde ön teslim olacağı söylendi.” Dedi. Nalbant, Mevcut hastanenin ciddi anlamda alarm verdiğini söylerken “Yeni yapılan hastane ise sabırsızlıkla beklediklerini söyleyerek, hastane hizmete girdikten sonra içini hep birlikte gezeriz” dedi. Başhekim Nalbant, Elbette ki sadece bina olarak görmemek lazım, hastanemiz etkin hale geldiğinde personellerimizle ile en iyi şekilde hizmet vereceğiz.” dedi. “YENİ ÜNİTELERLE BÖLGEDE TEK OLACAĞIZ” Kamu hastaneleri içerisinde kalp damar bölümünde bölgede tek olacağız” diyen Başhekim Nalbant, “Hastanemiz bu bölgedeki kemoterapi ve yeni doğan bakım ünitesinin olduğu tek hastane olacak.” diyerek “Vatandaşımızın bu bölgeden hizmet alması misyonu hazırlanmış. Bizler de bu misyona uygun olarak elimizden geleni yapacağız.” dedi. “GEBZE’NİN YÜKÜNÜ KALDIRABİLİYORUZ” Yeni hastanede yatak kapasitesi artınca personeli de otomatik olarak artacak. 534’ü kamu personeli, 311 ise güvenlik, yemek ve temizlik personeli olmak üzere hastanemizde 845 personelimiz görev alıyor. Hastanemizde 98 tane uzman hekimimiz var. Yaz ve kış mevsimine göre değişiyor ancak ortalama 4 bin-5 bin hastanın girip çıktığı bir hastaneyiz.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant dün basın mensuplarıyla buluştu. Göreve başlar başlamaz hastaneyi ve bölgeyi tanımaya yönelik bir takım ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Nalbant, “Gebze’nin Türkiye’nin en yoğun nüfuslu ilçelerinden olmasının yanı sıra Gebze gerçekten de Türkiye’nin en önemli ilçeleri arasında” diyerek Gebze’de görev almaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant dün basın mensuplarıyla buluştu. Basın toplantısında konuşan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, “Hürcan Beyin başarılarını devam ettirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 18 Temmuz’da görevi devraldık ve göreve başlar başlamaz hastaneyi tanımaya başladık. Hastanemizi gezdik. Gebze gerçekten de çok ayrı bir yer. Türkiye’nin en yoğun nüfusunun olduğu ve Türkiye’nin en önemli ilçeleri arasında yer alıyor.” dedi.

İKİ HASTANE ARASINDA CİDDİ FARKLAR VAR

Nalbant, “mevcut hastane 201 yataklı bir devlet hastanesi yeni yapılan hastane ise 400 yataklı bir hastane olduğu için Gebze’nin ihtiyacını karşılayabilecek bir hastane olduğunu düşünüyorum. Gebze nüfusu sürekli artmaya müsait olduğu için yeni bir hastaneye kesinlikle ihtiyaç vardı. Çok kısa bir süre sonra 400 yataklı olan hastanemize kavuşacağız. Bir önceki hastane ile yapılacak olan hastane arasında ciddi farklar var. Her odada banyo ve WC var. Bunun yanı sıra bu hastanedeki en büyük eksiklik yoğun bakım yatak sayısıydı. Bu yeni yapılan hastane ile bu eksikliğimiz de ortadan kalkacak ve sayı daha da artacak. Yeni hastane ile yeni bölümlere kavuşmuş olacağız.” dedi.

“PERSONEL TALEBİNDE BULUNACAĞIZ”

Nalbant, “Yatak sayısının artması sebebi ile yeni personel talebinde bulunacağız. Hastanemizin tüm odaları denize bakıyor. Yeni hastanede odalar geniş ve ferah. Aynı zaman da poliklinikler arasındaki mesafe de geniş ve rahat olacak. Yer zemin ve asma tavanları bitti. Önümüzdeki aylar içerisinde ön teslim olacağı söylendi.” Dedi. Nalbant, Mevcut hastanenin ciddi anlamda alarm verdiğini söylerken “Yeni yapılan hastane ise sabırsızlıkla beklediklerini söyleyerek, hastane hizmete girdikten sonra içini hep birlikte gezeriz” dedi. Başhekim Nalbant, Elbette ki sadece bina olarak görmemek lazım, hastanemiz etkin hale geldiğinde personellerimizle ile en iyi şekilde hizmet vereceğiz.” dedi.

“YENİ ÜNİTELERLE BÖLGEDE TEK OLACAĞIZ”

Kamu hastaneleri içerisinde kalp damar bölümünde bölgede tek olacağız” diyen Başhekim Nalbant, “Hastanemiz bu bölgedeki kemoterapi ve yeni doğan bakım ünitesinin olduğu tek hastane olacak.” diyerek “Vatandaşımızın bu bölgeden hizmet alması misyonu hazırlanmış. Bizler de bu misyona uygun olarak elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“GEBZE’NİN YÜKÜNÜ KALDIRABİLİYORUZ”

Yeni hastanede yatak kapasitesi artınca personeli de otomatik olarak artacak. 534’ü kamu personeli, 311 ise güvenlik, yemek ve temizlik personeli olmak üzere hastanemizde 845 personelimiz görev alıyor. Hastanemizde 98 tane uzman hekimimiz var. Yaz ve kış mevsimine göre değişiyor ancak ortalama 4 bin-5 bin hastanın girip çıktığı bir hastaneyiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.