BÖLGENİN EN BÜYÜK MESİRE ALANI OLACAK

Darıca 30.03.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BÖLGENİN EN BÜYÜK MESİRE ALANI OLACAK

Darıca Belediyesi tarafından 600 dönümlük alanda inşaası devam eden Çataldağ Mesire Alanı tamamlandığında bölgeye değer katacak. Darıca Belediyesi’nin Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettiği Gebze Balçık Köyü’nde, içerisinde kamp tesisleri ,değişik sporların yapılabileceği spor alanları ve spor tesisleri, kır evi, kır lokantası,kır kahvesi,yöresel ürünlerin de satışa sunulacağı satış birimleri ve alışveriş alanları,büfeler, çocuk oyun alanları, dinlenme mekanları, yürüyüş yolları, mescit,park alanları, toplantı salonları ve çok amaçlı salonların da bulunacağı A Tipi Mesire Alanında tesislere giriş için alternatif bağlantı yolları ve çevre düzenlemeleri tamamlandı, ağaçlandırma ve tesislerin yapımı ise devam ediyor. BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK BİR PROJE Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karabacak, tesislerin bölgeye değer katacak önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, “ Kocaeli’de nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçelerden olan Darıca’da vatandaşlarımızın alternatif mesire alanı olarak kullanabileceği ayrıca öğrencilerimizin kamp tesisi olarak istifade edebileceği bu alanda çalışmalarımız devam ediyor. Darıca sahillerinde ve Sancaktepe’de yaptığımız projelere Çataldağ Mesire Alanı’da alternatif oluşturacaktır. Çataldağ Mesire alanı farklı konseptiyle ve barındıracağı değişik alanlarla tüm bölge halkımızın istifade edebileceği önemli bir tesis olacaktır.” diyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Darıca Belediyesi tarafından 600 dönümlük alanda inşaası devam eden Çataldağ Mesire Alanı tamamlandığında bölgeye değer katacak.

Darıca Belediyesi’nin Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettiği Gebze Balçık Köyü’nde, içerisinde kamp tesisleri ,değişik sporların yapılabileceği spor alanları ve spor tesisleri, kır evi, kır lokantası,kır kahvesi,yöresel ürünlerin de satışa sunulacağı satış birimleri ve alışveriş alanları,büfeler, çocuk oyun alanları, dinlenme mekanları, yürüyüş yolları, mescit,park alanları, toplantı salonları ve çok amaçlı salonların da bulunacağı A Tipi Mesire Alanında tesislere giriş için alternatif bağlantı yolları ve çevre düzenlemeleri tamamlandı, ağaçlandırma ve tesislerin yapımı ise devam ediyor.

BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK BİR PROJE

Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karabacak, tesislerin bölgeye değer katacak önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, “ Kocaeli’de nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçelerden olan Darıca’da vatandaşlarımızın alternatif mesire alanı olarak kullanabileceği ayrıca öğrencilerimizin kamp tesisi olarak istifade edebileceği bu alanda çalışmalarımız devam ediyor. Darıca sahillerinde ve Sancaktepe’de yaptığımız projelere Çataldağ Mesire Alanı’da alternatif oluşturacaktır. Çataldağ Mesire alanı farklı konseptiyle ve barındıracağı değişik alanlarla tüm bölge halkımızın istifade edebileceği önemli bir tesis olacaktır.” diyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.