Bölgenin en büyük TIR Parkı start aldı!

Dilovası 18.05.2020 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bölgenin en büyük TIR Parkı start aldı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, seçim beyannamesinde sözünü verdiği ‘TIR Parkı Projesi’nin önceki gün yapına başlandı. 100 dönümlük devasa alan üzerine inşa edilecek olan Tır Parkı, bölgenin en büyük Lojistik Merkezi olacak. İlçedeki vatandaşların önemli geçim kaynaklarından olan lojistik taşımacılık nedeniyle ilçe genelinde, cadde ve sokaklarda sıkça görülen Tır’lar, görüntü kirliliğine ve kazalara sebep oluyordu. BAŞKAN ŞAYİR SÖZÜNÜ TUTTU Vatandaşlardan gelen yoğun istek  üzerine seçim beyannamesinde Tır Parkının sözünü veren Dilovası Belediye Başkanı Şayir, göreve gelir gelmez olumlu Ankara ziyaretleri sonrası, taahhüd ettiği gibi Tır Parkı’nın yapılacağının müjdesini vermişti.  100 DÖNÜMLÜK ALAN İLÇEYE KAZANDIRILDI Başkan Şayir, Kuzey OSB’ler bağlantı yolu üzerinde bulunan TOKİ’ye ait 50 dönümlük araziyi geçtiğimiz aylarda ilçeye kazandırmış ve buraya Tır Parkı yapılacağını açıklamıştı. Başkan Şayir, 50 dönümlük alanın yanında bulunan Tarım ve Orman Bakanlığına ait yine 50 dönümlük alanı da geçtiğimiz haftalarda Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan kiralayarak, Tır Parkı’nın toplamda 100 dönüme yapılacağını belirtmişti. ÇALIŞMALAR START ALDI TOKİ ve Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınarak, ilçeye kazandırılan 100 dönümlük alan üzerine, bölgenin en büyük lojistik merkezinin kurulması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden de destek alan Başkan Şayir, çalışmaların startını verdi. GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ SON BULACAK Dev Tır parkının, bölgenin en büyük lojistik merkezi olacağını müjdeleyen Başkan Şayir, “Seçim sürecinde vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine gündemimize alarak sözünü verdiğimiz, Tır Parkı projesi kısa sürede hayata geçecek. Ankara ziyaretlerimiz sonrası ilçemize kazandırdığımız 100 dönümlük alan üzerine kuracağımız lojistik merkezimiz ile “Yükselen Şehir Dilovası” sloganıyla çıktığımız yolda ilçemizdeki görüntü kirliliği ortadan kalkacak, cadde ve sokaklarımız, vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın olacak” dedi. DİLOVASI’NIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Yapılacak olan Tır parkının aynı zamanda ilçeye önemli bir değer katacağını da belirten Başkan Şayir, “Biz Dilovası’nın geleceği için çalışıyoruz. İlçemize kazandırdığımız 100 dönümlük alan üzerine kuracağımız Tır parkının işletmeciliğini de belediyemiz yapacak ve buradan belediyemize hizmet için önemli bir gelir sağlayacağız. Ayrıca içerisinde yer alacak dükkan ve sosyal tesislerle, hem Tırxı ve kamyoncu esnafımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak, hemde yüzlerce vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, seçim beyannamesinde sözünü verdiği ‘TIR Parkı Projesi’nin önceki gün yapına başlandı.

100 dönümlük devasa alan üzerine inşa edilecek olan Tır Parkı, bölgenin en büyük Lojistik Merkezi olacak.

İlçedeki vatandaşların önemli geçim kaynaklarından olan lojistik taşımacılık nedeniyle ilçe genelinde, cadde ve sokaklarda sıkça görülen Tır’lar, görüntü kirliliğine ve kazalara sebep oluyordu.

BAŞKAN ŞAYİR SÖZÜNÜ TUTTU

Vatandaşlardan gelen yoğun istek  üzerine seçim beyannamesinde Tır Parkının sözünü veren Dilovası Belediye Başkanı Şayir, göreve gelir gelmez olumlu Ankara ziyaretleri sonrası, taahhüd ettiği gibi Tır Parkı’nın yapılacağının müjdesini vermişti. 

100 DÖNÜMLÜK ALAN İLÇEYE KAZANDIRILDI

Başkan Şayir, Kuzey OSB’ler bağlantı yolu üzerinde bulunan TOKİ’ye ait 50 dönümlük araziyi geçtiğimiz aylarda ilçeye kazandırmış ve buraya Tır Parkı yapılacağını açıklamıştı.

Başkan Şayir, 50 dönümlük alanın yanında bulunan Tarım ve Orman Bakanlığına ait yine 50 dönümlük alanı da geçtiğimiz haftalarda Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan kiralayarak, Tır Parkı’nın toplamda 100 dönüme yapılacağını belirtmişti.

ÇALIŞMALAR START ALDI

TOKİ ve Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınarak, ilçeye kazandırılan 100 dönümlük alan üzerine, bölgenin en büyük lojistik merkezinin kurulması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden de destek alan Başkan Şayir, çalışmaların startını verdi.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ SON BULACAK

Dev Tır parkının, bölgenin en büyük lojistik merkezi olacağını müjdeleyen Başkan Şayir, “Seçim sürecinde vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine gündemimize alarak sözünü verdiğimiz, Tır Parkı projesi kısa sürede hayata geçecek. Ankara ziyaretlerimiz sonrası ilçemize kazandırdığımız 100 dönümlük alan üzerine kuracağımız lojistik merkezimiz ile “Yükselen Şehir Dilovası” sloganıyla çıktığımız yolda ilçemizdeki görüntü kirliliği ortadan kalkacak, cadde ve sokaklarımız, vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın olacak” dedi.

DİLOVASI’NIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yapılacak olan Tır parkının aynı zamanda ilçeye önemli bir değer katacağını da belirten Başkan Şayir, “Biz Dilovası’nın geleceği için çalışıyoruz. İlçemize kazandırdığımız 100 dönümlük alan üzerine kuracağımız Tır parkının işletmeciliğini de belediyemiz yapacak ve buradan belediyemize hizmet için önemli bir gelir sağlayacağız. Ayrıca içerisinde yer alacak dükkan ve sosyal tesislerle, hem Tırxı ve kamyoncu esnafımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak, hemde yüzlerce vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.