Bölgenin Gelişmesinde Basın Önemli Unsurdur

Darıca 10.01.2018 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bölgenin Gelişmesinde Basın Önemli Unsurdur

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında basının milletlerin ve devletlerin olmazsa olmazı olduğunu söyledi. Başkan Bıyık, milletin sesi ve demokrasinin ifadesi görevini en iyi şekilde yapan bölge basınının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, demokrasinin olmazsa olmazlarından olan basının toplumun bilgi edinme hakkını yerine getiren en önemli unsur olduğunu belirtti. Bu anlamda bölge basınının çok önemli görevler üstlendiğini dile getiren Başkan Bıyık, gazetecilerin üstlendikleri görevle toplumla yöneticiler arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi. Bölgenin  gelişmesi ve daha konforlu bir kent hayatı için gece gündüz çalışırken bölge  basınını her zaman yanlarında gördüklerini, yapılan hizmet ve yatırımların en iyi şekilde topluma ulaştırıldığını vurgulayan Başkan Bıyık, “Kocaeli’nin ve Darıca’nın gelişmesinin en önemli unsurlarından biri olduğunu her fırsatta dile getirdiğim uyum kültürüne bölge basınının katkısı yadsınamaz. TEBRİK EDERİM Belediyeler, bürokrasi, sivil toplum, akademik çevre ve yerel basın gibi şehrin dinamikleri arasında var olan uyum kültürü sadece bu şehrin gelişmesine değil huzurlu bir şekilde yaşamamıza da katkı sunmaktadır. Görüş farklılıkları olsa da her zaman vatanı ve milletinden yana taraf olan bölge basınının bu anlayışından taviz vermeden görevini sürdüreceğinden kuşku duymuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yazılı, görsel, işitsel ve sosyal medya organlarında görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında basının milletlerin ve devletlerin olmazsa olmazı olduğunu söyledi. Başkan Bıyık, milletin sesi ve demokrasinin ifadesi görevini en iyi şekilde yapan bölge basınının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, demokrasinin olmazsa olmazlarından olan basının toplumun bilgi edinme hakkını yerine getiren en önemli unsur olduğunu belirtti. Bu anlamda bölge basınının çok önemli görevler üstlendiğini dile getiren Başkan Bıyık, gazetecilerin üstlendikleri görevle toplumla yöneticiler arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

Bölgenin  gelişmesi ve daha konforlu bir kent hayatı için gece gündüz çalışırken bölge  basınını her zaman yanlarında gördüklerini, yapılan hizmet ve yatırımların en iyi şekilde topluma ulaştırıldığını vurgulayan Başkan Bıyık, “Kocaeli’nin ve Darıca’nın gelişmesinin en önemli unsurlarından biri olduğunu her fırsatta dile getirdiğim uyum kültürüne bölge basınının katkısı yadsınamaz.

TEBRİK EDERİM

Belediyeler, bürokrasi, sivil toplum, akademik çevre ve yerel basın gibi şehrin dinamikleri arasında var olan uyum kültürü sadece bu şehrin gelişmesine değil huzurlu bir şekilde yaşamamıza da katkı sunmaktadır. Görüş farklılıkları olsa da her zaman vatanı ve milletinden yana taraf olan bölge basınının bu anlayışından taviz vermeden görevini sürdüreceğinden kuşku duymuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yazılı, görsel, işitsel ve sosyal medya organlarında görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.