Bölgenin tek akşam lisesi Darıca’da

Darıca 07.08.2017 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bölgenin tek akşam lisesi Darıca’da

Kocaeli’nin tek akşam lisesi olma özelliğine sahip Özel Deva Akşam Lisesi’nde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ı ağırlayan kurum müdürü Ayfer Kara öğrenci kayıtlarının başladığını belirtti.

Kara  Abbas Sır’a yönelik yaptığı bilgi aktarımında, “Bölgemizin önemli eğitim kurumlarından olan Deva Grubu tarafından 2 milyon liralık yatırımla Darıca Emek mahallesinde açılan Özel Deva Akşam Lisesinde 20 derslik bulunuyor Hayatının bir döneminde çeşitli nedenlerle eğitim hayatına son vermek zorunda kalmış vatandaşlarımızın Lise tahsillerini tamamlamaları için hizmet vermeyi amaçlıyoruz.” dedi. YENİ DÖNEMDE EĞİTİM VERECEK Özel Deva Akşam lisesi ile ilgili bilgiler veren okul müdürü Ayfer Kara                          “ Grubumuz eğitimcilerinden gelen öneriler ile yaklaşık bir yıllık bir çalışma ile Akşam lisemizi 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılına hazırladık. Bitsin Artık Bu Lise sloganı ile açılan okulumuzda 22 Derslik mevcut. 450 öğrenci kapasitesi bulunmakta. Deva grubunun idealist eğitimcilerinin yanısıra branşlarının en iyi öğretmenlerinden oluşan bir eğitim kadrosu oluşturduk. Kocaeli bölgesinde tek olan okulumuzda yaşamlarının bir döneminde tahsil hayatlarını yarıda bırakmış olan önemli bir kitleye eğitim vereceğiz. Akşam liselerinin ülkemiz genelinde üzerlerine yapışmış kötü imajı ortadan kaldırarak kaliteli eğitim anlayışımızla bölgemizde liseyi bitirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecek okulumuzda spor salonları, sosyal aktivite alanları, labaratuvarlarımız yeni eğitim yılına hazır bulunmakta. “dedi. MEZUNİYET ARTIK İMKANSIZ DEĞİL İlköğretim ve orta okul mezunlarının yanısıra lise eğitimini yarıda bırakmış kişilerin ve örgün eğitimden faydalanma hakkını kaybetmiş kişilerin faydalanabileceği Deva Akşam lisesinin 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılı kayıtları başladı.Liseyi bitirmek isteyen vatandaşların öğrenim durumlarını gösteren bir belge ve nüfus cüzdanları ile Özem Deva Eğitim kurumları öğrenci işlerine müracaat etmeleri yeterli olacak.Bölgemizde eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalmış vatandaşlarımıza liseyi bitirme imkanı sağlayacak Özel Deva Akşam lisesi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0262 653 33 88 veya 0262 655 33 82 numaralı telefonları arayabilirler.
Kocaeli’nin tek akşam lisesi olma özelliğine sahip Özel Deva Akşam Lisesi’nde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ı ağırlayan kurum müdürü Ayfer Kara öğrenci kayıtlarının başladığını belirtti.

Kara  Abbas Sır’a yönelik yaptığı bilgi aktarımında, “Bölgemizin önemli eğitim kurumlarından olan Deva Grubu tarafından 2 milyon liralık yatırımla Darıca Emek mahallesinde açılan Özel Deva Akşam Lisesinde 20 derslik bulunuyor Hayatının bir döneminde çeşitli nedenlerle eğitim hayatına son vermek zorunda kalmış vatandaşlarımızın Lise tahsillerini tamamlamaları için hizmet vermeyi amaçlıyoruz.” dedi.

YENİ DÖNEMDE EĞİTİM VERECEK

Özel Deva Akşam lisesi ile ilgili bilgiler veren okul müdürü Ayfer Kara                          “ Grubumuz eğitimcilerinden gelen öneriler ile yaklaşık bir yıllık bir çalışma ile Akşam lisemizi 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılına hazırladık. Bitsin Artık Bu Lise sloganı ile açılan okulumuzda 22 Derslik mevcut. 450 öğrenci kapasitesi bulunmakta. Deva grubunun idealist eğitimcilerinin yanısıra branşlarının en iyi öğretmenlerinden oluşan bir eğitim kadrosu oluşturduk. Kocaeli bölgesinde tek olan okulumuzda yaşamlarının bir döneminde tahsil hayatlarını yarıda bırakmış olan önemli bir kitleye eğitim vereceğiz. Akşam liselerinin ülkemiz genelinde üzerlerine yapışmış kötü imajı ortadan kaldırarak kaliteli eğitim anlayışımızla bölgemizde liseyi bitirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecek okulumuzda spor salonları, sosyal aktivite alanları, labaratuvarlarımız yeni eğitim yılına hazır bulunmakta. “dedi.

MEZUNİYET ARTIK İMKANSIZ DEĞİL

İlköğretim ve orta okul mezunlarının yanısıra lise eğitimini yarıda bırakmış kişilerin ve örgün eğitimden faydalanma hakkını kaybetmiş kişilerin faydalanabileceği Deva Akşam lisesinin 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılı kayıtları başladı.Liseyi bitirmek isteyen vatandaşların öğrenim durumlarını gösteren bir belge ve nüfus cüzdanları ile Özem Deva Eğitim kurumları öğrenci işlerine müracaat etmeleri yeterli olacak.Bölgemizde eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalmış vatandaşlarımıza liseyi bitirme imkanı sağlayacak Özel Deva Akşam lisesi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0262 653 33 88 veya 0262 655 33 82 numaralı telefonları arayabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.