Bölükbaşı-Yılmaz Darıca Yıkılmaz!

Spor 07.01.2016 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bölükbaşı-Yılmaz Darıca Yıkılmaz!

Darıca G.B durdu, durdu ve sonunda bombaları patlattı. Sarı yeşilliler Kozan Belediyespor’dan Murat Can Bölükbaşı ve Kocaeli Birlikspor’dan Serhan Yılmaz’ı transferi etti. Forvet hattına iki güçlü silahı takviye yapan Darıca G.B, Gölcükspor maçı öncesinde ses getiren transferlere imza attı.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, tranferdeki sessizliğini bozdu ve taraftarlarını heyecanlandıracak iki transfere imza attı. Sarı yeşilliler Murat Can Bölükbaşı ve Serhan Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Gaziantepspor alt yapısında yetişen ve Güneydoğu ekibiyle birlikte Süper Lig’de forma giyen Serhan Yılmaz, genç yaşına rağmen tecrübesiyle dikkat çekiyor. Güçlü fiziği ve gol yollarındaki becerisiyle tanınan 21 yaşındaki golcü oyuncu, Bugsaşspor, Erzincan Refahiyespor ve son olarak Kocaeli Birlikspor’da forma giydi. MURAT-SERHAN ÇOK CAN YAKAR Darıca G.B Serhan Yılmaz’la yetinmedi. Transfer avına çıkan Darıca G.B, Kozan Belediyespor’un başarılı forvet oyuncusu Murat Can Bölükbaşı’yı kadrosuna kattı. Uzun süredir bu futbolcuyu kadroya katmak için yoğun bir çaba gösteren ve transferi adeta yılan hikayesine dönen Murat Can Bölükbaşı, kulübü Kozan Belediyespor’la bağları kopardı ve Darıca’ya ‘’Evet’’ dedi. Futbola Hacettespor’da başlayan ve sırasıyla Elibol Sandıklıspor, Anadolu Selçukluspor, Hacettespor(ikinci kez), Etimesgut Belediyespor ve son olarak Kozan Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki Murat Can, 125 maçta 36 gol kaydetti. 
Darıca G.B durdu, durdu ve sonunda bombaları patlattı. Sarı yeşilliler Kozan Belediyespor’dan Murat Can Bölükbaşı ve Kocaeli Birlikspor’dan Serhan Yılmaz’ı transferi etti. Forvet hattına iki güçlü silahı takviye yapan Darıca G.B, Gölcükspor maçı öncesinde ses getiren transferlere imza attı.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, tranferdeki sessizliğini bozdu ve taraftarlarını heyecanlandıracak iki transfere imza attı. Sarı yeşilliler Murat Can Bölükbaşı ve Serhan Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Gaziantepspor alt yapısında yetişen ve Güneydoğu ekibiyle birlikte Süper Lig’de forma giyen Serhan Yılmaz, genç yaşına rağmen tecrübesiyle dikkat çekiyor. Güçlü fiziği ve gol yollarındaki becerisiyle tanınan 21 yaşındaki golcü oyuncu, Bugsaşspor, Erzincan Refahiyespor ve son olarak Kocaeli Birlikspor’da forma giydi.

MURAT-SERHAN ÇOK CAN YAKAR

Darıca G.B Serhan Yılmaz’la yetinmedi. Transfer avına çıkan Darıca G.B, Kozan Belediyespor’un başarılı forvet oyuncusu Murat Can Bölükbaşı’yı kadrosuna kattı. Uzun süredir bu futbolcuyu kadroya katmak için yoğun bir çaba gösteren ve transferi adeta yılan hikayesine dönen Murat Can Bölükbaşı, kulübü Kozan Belediyespor’la bağları kopardı ve Darıca’ya ‘’Evet’’ dedi. Futbola Hacettespor’da başlayan ve sırasıyla Elibol Sandıklıspor, Anadolu Selçukluspor, Hacettespor(ikinci kez), Etimesgut Belediyespor ve son olarak Kozan Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki Murat Can, 125 maçta 36 gol kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.