19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bomba Alarmı!

Spor 20.03.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bomba Alarmı!

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki dev derbi öncesi TT Arena'da özel eğitimli köpekler eşliğinde bomba araması yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derbi maç öncesinde özel eğitimli köpekler ile bomba araması yapıldı. GÜVENLİK ARTIRILDI, BOMBA ARAMASI YAPILDI Son dönemde artan tehditlerin ve son olarak  Taksim'de gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından,  Galatasaray ve  Fenerbahçe arasında oynanacak derbi için de tedbirler artırıldı.Sabah saatlerinde özel eğitimli köpekler ile bomba araması yapıldı ve stat girişlerinde ekstra güvenlik önlemleri alındı. Saat 20:00'de başlayacak mücadele için taraftarlar stada alınmadan önce bir kez daha arama yapılacak. Kaynak:  Hürriyet
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki dev derbi öncesi TT Arena'da özel eğitimli köpekler eşliğinde bomba araması yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derbi maç öncesinde özel eğitimli köpekler ile bomba araması yapıldı.

GÜVENLİK ARTIRILDI, BOMBA ARAMASI YAPILDI

Son dönemde artan tehditlerin ve son olarak  Taksim'de gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından,  Galatasaray ve  Fenerbahçe arasında oynanacak derbi için de tedbirler artırıldı.Sabah saatlerinde özel eğitimli köpekler ile bomba araması yapıldı ve stat girişlerinde ekstra güvenlik önlemleri alındı.

Saat 20:00'de başlayacak mücadele için taraftarlar stada alınmadan önce bir kez daha arama yapılacak.

Kaynak:  Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.