19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bomba Gebze’de mi yüklendi!

Gebze 13.12.2016 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bomba Gebze’de mi yüklendi!

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşeyazısında, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Selvi’nin emniyet kaynaklarına dayanndırdığı iddiasına göre, Beşiktaş’ta patlatılan araca bomba Gebze’de yüklendi Hüririyet yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında, Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısı ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Selvi’ye göre araca yüklenen bombanın Gebze’de konulma ihtimali çok yüksek. GEBZE’DE Mİ YÜKLENDİ ? İşte Selvi’nin yazısındaki o bölüm: “Bombalı aracın sırrı çözülmeye başlandı. Araç bomba yüklü olarak şehir dışından getirilmemiş, 6 Aralık günü Bağcılar emniyetinde tescil işlemleri yaptırılmış. Araç 17- 18 gün önce bir kez daha el değiştirmiş. Bombanın araca, Kocaeli-Gebze tarafında yüklendiği üzerinde duruluyor. Araç eylemden iki gün önce Kocaeli-Gebze’deki gişelerde HGS kaydına girmiş. Ama aynı gün Avrupa yakasına geçiş yapmamış. 1 gün Anadolu yakasında kalmış. Eylemin gerçekleştirildiği 10 Aralık Cumartesi sabah Avrupa yakasına geçiş yapmış.  

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşeyazısında, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Selvi’nin emniyet kaynaklarına dayanndırdığı iddiasına göre, Beşiktaş’ta patlatılan araca bomba Gebze’de yüklendi
Hüririyet yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında, Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısı ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Selvi’ye göre araca yüklenen bombanın Gebze’de konulma ihtimali çok yüksek.

GEBZE’DE Mİ YÜKLENDİ ?
İşte Selvi’nin yazısındaki o bölüm: “Bombalı aracın sırrı çözülmeye başlandı. Araç bomba yüklü olarak şehir dışından getirilmemiş, 6 Aralık günü Bağcılar emniyetinde tescil işlemleri yaptırılmış. Araç 17- 18 gün önce bir kez daha el değiştirmiş. Bombanın araca, Kocaeli-Gebze tarafında yüklendiği üzerinde duruluyor. Araç eylemden iki gün önce Kocaeli-Gebze’deki gişelerde HGS kaydına girmiş. Ama aynı gün Avrupa yakasına geçiş yapmamış. 1 gün Anadolu yakasında kalmış. Eylemin gerçekleştirildiği 10 Aralık Cumartesi sabah Avrupa yakasına geçiş yapmış.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.