19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bonzai içerek bayılan genci Darıcalı bekçiler kurtardı!

Asayiş 04.12.2020 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Bonzai içerek bayılan genci Darıcalı bekçiler kurtardı!

Darıca’da metruk binada bonzai içen Fırat O.(23), devriye gezen bekçileri tarafından baygın halde bulundu. Üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen genç, hastaneye kaldırıldı. Darıca’da metruk bir binada uyuşturucudan dolayı bayılan bir kişi bekçiler tarafından yakalanarak polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay dün gece yarısı Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Elek Sokak'ta meydana geldi. Rutin devriye gezen bekçiler, metruk binada hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerinin uyuşturucu kullandığını ve bayıldığını belirlediği Fırat O., ambulansla hastaneye kaldırılırken, Fırat O.'nun üzerinde 3,23 gram bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Darıca’da metruk binada bonzai içen Fırat O.(23), devriye gezen bekçileri tarafından baygın halde bulundu. Üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen genç, hastaneye kaldırıldı.

Darıca’da metruk bir binada uyuşturucudan dolayı bayılan bir kişi bekçiler tarafından yakalanarak polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay dün gece yarısı Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Elek Sokak'ta meydana geldi. Rutin devriye gezen bekçiler, metruk binada hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerinin uyuşturucu kullandığını ve bayıldığını belirlediği Fırat O., ambulansla hastaneye kaldırılırken, Fırat O.'nun üzerinde 3,23 gram bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.