19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Borçluya son fırsat.

Ekonomi 01.10.2018 - 06:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Borçluya son fırsat.

Vergi, trafik cezası gibi Maliye'ye olan borçlarını yapılandıranlar dikkat! Yapılandırılan borçların birinci taksit ile peşin ödemesi için bugün son gün. Yapılandırmanın bozulmaması için ilk taksitin bugün ödenmesi gerekiyor. Yasa kapsamında yapılandırılan alacakların 1 Ekim mesai bitimine kadar peşin ödenmesi halinde, hesaplanan Yİ-ÜFE tutarından yüzde 90, idari para cezalarının aslından da yüzde 25 indirim yapılıyor, ayrıca katsayı uygulanmıyor. Taksit seçeneğini tercih eden vatandaşlar da isterlerse yapılandırılmış borçlarının tamamını bugün akşama kadar peşin ödeyip daha az ödeme imkanından yararlanabilecek..

Vergi, trafik cezası gibi Maliye'ye olan larını yapılandıranlar dikkat! Yapılandırılan borçların birinci taksit ile peşin ödemesi için bugün son gün. Yapılandırmanın bozulmaması için ilk taksitin bugün ödenmesi gerekiyor. Yasa kapsamında yapılandırılan alacakların 1 Ekim mesai bitimine kadar peşin ödenmesi halinde, hesaplanan Yİ-ÜFE tutarından yüzde 90, idari para cezalarının aslından da yüzde 25 indirim yapılıyor, ayrıca katsayı uygulanmıyor. Taksit seçeneğini tercih eden vatandaşlar da isterlerse yapılandırılmış borçlarının tamamını bugün akşama kadar peşin ödeyip daha az ödeme imkanından yararlanabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.