19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BOŞ ARAZİDE YARIM KİLO UYUŞTURUCU İLE YAKALANDILAR

Gebze 21.04.2017 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BOŞ ARAZİDE YARIM KİLO UYUŞTURUCU İLE YAKALANDILAR

Gebze'de dün gece emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonda bir otomobildeki 7 kişi yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı.

Gebze'de dün gece emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonda bir otomobildeki 7 kişi yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı. Olay, dün gece Cumhuriyet Mahallesi Başaran tarlası mevkiinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, boş arazi üzerinde uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus ekipleri adrese baskın düzenledi. Yapılan baskın da ekipler, otomobil içerisinde bulunan Hasan B.(27), Ümit S.(20), Ömer K.(31), Selçuk A.(43), Cemalettin Veysel A.(23), Abdurrahim Enes D.(24) ve Fikret S.(29) 513 gram uyuşturucu, hazırlanmış olarak bulunan sarma sigaralar ve kova diye tabir edilen uyuşturucu teçhizatı ele geçirdi. 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Yapılan operasyonda yakalanan ve gözaltına alınan 7 kişi doktor raporu alınmak üzere Fatih Devlet Hastanesine ardından da Beylikbağı’nda bulunan Şehit Faruk Aslan Polis Merkezine götürüldü. Polis merkezinde yapılan incelemede yakalanan uyuşturucu maddenin esrar olduğu tespit edilirken, şahısların içinde bulunduğu araç detaylı inceleme yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Gebze'de dün gece emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonda bir otomobildeki 7 kişi yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı.

Gebze'de dün gece emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonda bir otomobildeki 7 kişi yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı. Olay, dün gece Cumhuriyet Mahallesi Başaran tarlası mevkiinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, boş arazi üzerinde uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus ekipleri adrese baskın düzenledi. Yapılan baskın da ekipler, otomobil içerisinde bulunan Hasan B.(27), Ümit S.(20), Ömer K.(31), Selçuk A.(43), Cemalettin Veysel A.(23), Abdurrahim Enes D.(24) ve Fikret S.(29) 513 gram uyuşturucu, hazırlanmış olarak bulunan sarma sigaralar ve kova diye tabir edilen uyuşturucu teçhizatı ele geçirdi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyonda yakalanan ve gözaltına alınan 7 kişi doktor raporu alınmak üzere Fatih Devlet Hastanesine ardından da Beylikbağı’nda bulunan Şehit Faruk Aslan Polis Merkezine götürüldü. Polis merkezinde yapılan incelemede yakalanan uyuşturucu maddenin esrar olduğu tespit edilirken, şahısların içinde bulunduğu araç detaylı inceleme yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.