Bosna Open şampiyonu Kağıtspor oldu

Spor 18.10.2018 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bosna Open şampiyonu Kağıtspor oldu

Ulusal ve uluslararası turnuvalardaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Kağıtsporlu Judocular, Bosna Open şampiyonasında 13 Madalya ile döndü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtpsor Kulübü Judocuları Bosna Open müsabakalarından şampiyon olarak döndü. Bosna Hersek’te 31 ülkeden 129 kulüp ve 1024 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonadan mavi-beyazlı judocular 13 madalya elde etti. BOSNA’DAN 13 MADALYA BİRDEN Bosna Open Judo kupasında mücadele eden Büyükşehir Kağıtpsporlu Judocular Şampiyonda 8 Altın 4 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazandılar.Yıldızlarda Yaren Kömürcü, Ali Bozkurt, Şeydi Güneş, Muhammet Yazıcı, Ümitlerde Ayşenur Sülün, Müberra Güneş, Buketnur Karabulut,  Ayşenur Tunca 1. olurken, Sıla Ersin ve Ahmet Efe Yiğit yıldızlarda, Duygu Yener ve Hilal Özbek Ümit’lerde ikinci, Yaren Kömürcü de ümitlerde 3. oldu. TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON Mavi Beyazlı judocular, elde ettikleri bu başarı ile şampiyonaya katılan tüm ülke ve kulüpleri geride bırakarak en çok derece kazanan kulüp olarak şampiyon oldular.
Ulusal ve uluslararası turnuvalardaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Kağıtsporlu Judocular, Bosna Open şampiyonasında 13 Madalya ile döndü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtpsor Kulübü Judocuları Bosna Open müsabakalarından şampiyon olarak döndü. Bosna Hersek’te 31 ülkeden 129 kulüp ve 1024 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonadan mavi-beyazlı judocular 13 madalya elde etti.

BOSNA’DAN 13 MADALYA BİRDEN

Bosna Open Judo kupasında mücadele eden Büyükşehir Kağıtpsporlu Judocular Şampiyonda 8 Altın 4 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazandılar.Yıldızlarda Yaren Kömürcü, Ali Bozkurt, Şeydi Güneş, Muhammet Yazıcı, Ümitlerde Ayşenur Sülün, Müberra Güneş, Buketnur Karabulut,  Ayşenur Tunca 1. olurken, Sıla Ersin ve Ahmet Efe Yiğit yıldızlarda, Duygu Yener ve Hilal Özbek Ümit’lerde ikinci, Yaren Kömürcü de ümitlerde 3. oldu.

TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON

Mavi Beyazlı judocular, elde ettikleri bu başarı ile şampiyonaya katılan tüm ülke ve kulüpleri geride bırakarak en çok derece kazanan kulüp olarak şampiyon oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.