Boşta bir teknik direktör bakılıyor

Spor 14.02.2017 - 19:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Boşta bir teknik direktör bakılıyor

Hoca ile yollarını ayıran kulüpte başkan yeni teknik adam konusunda açıklama yaptı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Jan Olde Riekerink ille yolları ayırma kararı aldıklarını resmen açıkladı.  Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası mikrofonların karışısına geçen Özbek, "Bugün olağan yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Dün açıklamada bulunmuştum. Bugünkü gündemimizde  G.Saray'ın performansı ve geldiği durum değerlendirmesi vardu. Enine boyuna görüştükten sonra  G.Saray'ın menfaati doğrultusunda Riekerink'le yolları ayırma kararı aldık ve kendisine telefonla ilettik." dedi. "BOŞTAKİ TEKNİK ADAMLARLA GÖRÜŞECEĞİZ" Yeni teknik direktör için görüşmelerin yapıldığını belirten Özbek, "Galatasaray'da çalışmak isteyen bir çok antrenör antrenör var. Yeni teknik direktör çalışmalarına yarın sabah itibariyle başlayacağız. Çalışmayan (boşta) isimlerle görüşülmesinin talimatını verdim" ifadelerini kullandı. "TUDOR İDDİALARINA CEVAP VERMEDİ" Igor Tudor iddialarıyla ilgili, "Bu konuya bir cevap vermek istemiyorum. Biz G.Sarayla ilgiliyiz. Bugün, görüştüğümüz tek konu Riekerink ile devam edip etmeme kararını vermekti. Diğer konulara cevap vermek doğru olmaz." dedi.
Hoca ile yollarını ayıran kulüpte başkan yeni teknik adam konusunda açıklama yaptı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Jan Olde Riekerink ille yolları ayırma kararı aldıklarını resmen açıkladı.  Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası mikrofonların karışısına geçen Özbek, "Bugün olağan yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Dün açıklamada bulunmuştum. Bugünkü gündemimizde  G.Saray'ın performansı ve geldiği durum değerlendirmesi vardu. Enine boyuna görüştükten sonra  G.Saray'ın menfaati doğrultusunda Riekerink'le yolları ayırma kararı aldık ve kendisine telefonla ilettik." dedi.

"BOŞTAKİ TEKNİK ADAMLARLA GÖRÜŞECEĞİZ"

Yeni teknik direktör için görüşmelerin yapıldığını belirten Özbek, "Galatasaray'da çalışmak isteyen bir çok antrenör antrenör var. Yeni teknik direktör çalışmalarına yarın sabah itibariyle başlayacağız. Çalışmayan (boşta) isimlerle görüşülmesinin talimatını verdim" ifadelerini kullandı.

"TUDOR İDDİALARINA CEVAP VERMEDİ"

Igor Tudor iddialarıyla ilgili, "Bu konuya bir cevap vermek istemiyorum. Biz G.Sarayla ilgiliyiz. Bugün, görüştüğümüz tek konu Riekerink ile devam edip etmeme kararını vermekti. Diğer konulara cevap vermek doğru olmaz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.