Botanik Park’ta Çalışmalar Devam Ediyor

Darıca 05.11.2018 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Botanik Park’ta Çalışmalar Devam Ediyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Botanik Park'ın şehre değer katacağını belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karabacak, “İçerisinde değişik türlerde zengin bitki ve ağaç türlerinin yanı sıra çocuklara yönelik oyun alanları, kafeterya, yürüyüş yolları, spor alanları, gölet, yönetim odası, kaybolmaya yüz tutmuş meyve ve bitki türlerinin sergilendiği alanlar, tıbbı ve aromatik bitki bahçeleri, sosyal donatı alanları ile mescit ve tuvaletlerin bulunacağı botanik park, 3 bin 500 metrekare inşaat alanı ile ilçemize değer katacak. Botanik parkımızda bütün detayları düşünmekle birlikte özellikle kadınlara yönelik özel etkinlik alanlarını ve sosyal tesisleri halkımızın hizmetine açacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Botanik Park'ın şehre değer katacağını belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karabacak, “İçerisinde değişik türlerde zengin bitki ve ağaç türlerinin yanı sıra çocuklara yönelik oyun alanları, kafeterya, yürüyüş yolları, spor alanları, gölet, yönetim odası, kaybolmaya yüz tutmuş meyve ve bitki türlerinin sergilendiği alanlar, tıbbı ve aromatik bitki bahçeleri, sosyal donatı alanları ile mescit ve tuvaletlerin bulunacağı botanik park, 3 bin 500 metrekare inşaat alanı ile ilçemize değer katacak. Botanik parkımızda bütün detayları düşünmekle birlikte özellikle kadınlara yönelik özel etkinlik alanlarını ve sosyal tesisleri halkımızın hizmetine açacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.