19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Böyle bir sürpriz yaşanmadı!

Darıca 23.11.2017 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Böyle bir sürpriz yaşanmadı!

DARICALI MİNİK ÖĞRENCİLER SIRADIŞI ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ İLE GÜNDEME OTURDULAR

Öğretmenler Günü nedeniyle Faik Şahenk İlkokulu 1-C sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Rabia Yılmaz için yaptıkları sürpriz okulda duygu dolu anlar yaşattı. Öğrenciler velileri ile birlikte öğretmenler günü hediyesi için topladıkları parayı, LÖSEV’in özel gün hediye kampanyası altında vakıfa bağışlayarak ilginç bir etkinliğe imza attı. Darıca’da ilk kez böylesine bir öğretmenler günü hediyesine imza atan birinci sınıf öğrencileri ve velileri okulun konferans salonunda da LÖSEV Bağış Sertifikasını düzenledikleri törenle verdi. Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağduç törende yaptığı konuşmada, “Velilerimiz ve öğrencilerimiz 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerine aldıkları gömlek, kravat, parfüm gibi hediyeler hem kalıcı olmuyor hem de bazı öğretmenlerimiz bu hediyeleri kullanmayabiliyordu. Ancak bu tarz bir hediye belki de öğretmenlerimizin hayatı boyunca saklayacakları bir anı olarak yer edinecek. Böyle velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.” dedi. Konferans salonuna öğretmenlerinin gözünü bağlayarak alan öğrenciler hazırladıkları slaytla da duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Öğretmenleri için sevgi dolu mesajları videoya çekerek dinleten öğrenciler daha sonra öğretmenleri adına yaptıkları bağışla ilgili LÖSEV’in hazırladığı sertifikayı Okul Müdürü Sağduç ile birlikte verdiler. Öğretmen Rabia Yılmaz kendisine yönelik düzenlenen bu sürpriz programda gözyaşlarına hakim olamadı.
DARICALI MİNİK ÖĞRENCİLER SIRADIŞI ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ İLE GÜNDEME OTURDULAR

Öğretmenler Günü nedeniyle Faik Şahenk İlkokulu 1-C sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Rabia Yılmaz için yaptıkları sürpriz okulda duygu dolu anlar yaşattı.

Öğrenciler velileri ile birlikte öğretmenler günü hediyesi için topladıkları parayı, LÖSEV’in özel gün hediye kampanyası altında vakıfa bağışlayarak ilginç bir etkinliğe imza attı. Darıca’da ilk kez böylesine bir öğretmenler günü hediyesine imza atan birinci sınıf öğrencileri ve velileri okulun konferans salonunda da LÖSEV Bağış Sertifikasını düzenledikleri törenle verdi. Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağduç törende yaptığı konuşmada, “Velilerimiz ve öğrencilerimiz 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerine aldıkları gömlek, kravat, parfüm gibi hediyeler hem kalıcı olmuyor hem de bazı öğretmenlerimiz bu hediyeleri kullanmayabiliyordu. Ancak bu tarz bir hediye belki de öğretmenlerimizin hayatı boyunca saklayacakları bir anı olarak yer edinecek. Böyle velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.” dedi.

Konferans salonuna öğretmenlerinin gözünü bağlayarak alan öğrenciler hazırladıkları slaytla da duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Öğretmenleri için sevgi dolu mesajları videoya çekerek dinleten öğrenciler daha sonra öğretmenleri adına yaptıkları bağışla ilgili LÖSEV’in hazırladığı sertifikayı Okul Müdürü Sağduç ile birlikte verdiler. Öğretmen Rabia Yılmaz kendisine yönelik düzenlenen bu sürpriz programda gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.