Böyle olur ÇAKIR’ların düğünü!

Spor 14.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Böyle olur ÇAKIR’ların düğünü!

EFSANE BAŞKAN İLKER ÇAKIR, OĞLU İLKAY’I DESTANSI BİR DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ

Gebze’nin tanınmış köklü ailelerinden İlker-Serap Çakır çifti, binbir gece masallarını anımsatan görkemli bir düğün töreniyle büyük oğulları İlkay Çakır’ı evlendirdi.  Serpil-Murat Koç çiftinin güzel kızları Elif Nur Koç ile hayatını birleştiren İlkay Çakır, hayatının ömürlük imzasını attı.  Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır ile Marmara Gazetesi imtiyaz sahibi Serap Çakır’ın büyük oğlu İlkay Çakır, uzun zamandır birlikte olduğu Elif Nur Hanım ile dünya evine girerek yeni bir hayata yelken açtı. Cammekan Restaurant Şişecam Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen görkemli tören, yılın düğünü olarak Gebze’nin gündemine damga vurdu. Törende, çiftin nikâhını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. Bıyık, tören sonrası çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken, ilk hediyelerini takdim etti.  DÜĞÜN DOLDU TAŞTI İş, spor, bürokrasi ve siyaset camiasının tanınmış simaları, kusursuz geçen düğün töreninde Çakır ve Koç ailelerini yalnız bırakmadı. Aynı zamanda nikâhı kıyan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebzespor eski teknik direktörü Cengiz Demir, Gebzespor’un eski başkanları, yöneticileri, futbolcuları, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kulüp başkanları ve yüzlerce davetli katıldı.  HAVAİ FİŞEK ŞOV Düğünde havai fişek gösterisi davetlileri büyüledi. Art arda patlayan rengârenk havai fişeklerle gökyüzü adeta bir karnaval havasına büründü. Çoğu kişi bu muazzam anı fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirirken, ortaya çıkan görüntüler ise izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.  ÇAKIR’I TUTABİLENE AŞK OLSUN Muhteşem düğünde, kız ve oğlan babaları karşılıklı göbek attı. İlker Çakır ve Murat Koç pistte adeta döktürürken, davetliler dünürlerin bu coşkusuna alkışlarla tempo tuttu. Heyecan ve mutluluğu bir arada yaşayan İlker Çakır gece sonunda yaptığı açıklamada, “Ailece çok mutluyuz. Huzur içerisinde güzel bir nikâh ve düğün gerçekleştirdik. Düğünümüze katılan dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.
EFSANE BAŞKAN İLKER ÇAKIR, OĞLU İLKAY’I DESTANSI BİR DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ

Gebze’nin tanınmış köklü ailelerinden İlker-Serap Çakır çifti, binbir gece masallarını anımsatan görkemli bir düğün töreniyle büyük oğulları İlkay Çakır’ı evlendirdi.  Serpil-Murat Koç çiftinin güzel kızları Elif Nur Koç ile hayatını birleştiren İlkay Çakır, hayatının ömürlük imzasını attı. 

Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır ile Marmara Gazetesi imtiyaz sahibi Serap Çakır’ın büyük oğlu İlkay Çakır, uzun zamandır birlikte olduğu Elif Nur Hanım ile dünya evine girerek yeni bir hayata yelken açtı. Cammekan Restaurant Şişecam Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen görkemli tören, yılın düğünü olarak Gebze’nin gündemine damga vurdu. Törende, çiftin nikâhını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. Bıyık, tören sonrası çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken, ilk hediyelerini takdim etti. 

DÜĞÜN DOLDU TAŞTI

İş, spor, bürokrasi ve siyaset camiasının tanınmış simaları, kusursuz geçen düğün töreninde Çakır ve Koç ailelerini yalnız bırakmadı. Aynı zamanda nikâhı kıyan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebzespor eski teknik direktörü Cengiz Demir, Gebzespor’un eski başkanları, yöneticileri, futbolcuları, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kulüp başkanları ve yüzlerce davetli katıldı. 

HAVAİ FİŞEK ŞOV

Düğünde havai fişek gösterisi davetlileri büyüledi. Art arda patlayan rengârenk havai fişeklerle gökyüzü adeta bir karnaval havasına büründü. Çoğu kişi bu muazzam anı fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirirken, ortaya çıkan görüntüler ise izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. 

ÇAKIR’I TUTABİLENE AŞK OLSUN

Muhteşem düğünde, kız ve oğlan babaları karşılıklı göbek attı. İlker Çakır ve Murat Koç pistte adeta döktürürken, davetliler dünürlerin bu coşkusuna alkışlarla tempo tuttu. Heyecan ve mutluluğu bir arada yaşayan İlker Çakır gece sonunda yaptığı açıklamada, “Ailece çok mutluyuz. Huzur içerisinde güzel bir nikâh ve düğün gerçekleştirdik. Düğünümüze katılan dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.