19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Böyle olur TURHAN’ların düğünü!

Spor 17.07.2017 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Böyle olur TURHAN’ların düğünü!

İŞ ADAMI BÜLENT TURHAN, OĞLU İLKER TURHAN İÇİN DİLLERE DESTAN BİR SÜNNET DÜĞÜNÜ DÜZENLEDİ

Bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından Bülent Turhan, geçtiğimiz günlerde erkekliğe ilk adımını atan oğlu İlker Turhan (9) için dillere destan bir sünnet düğünü düzenledi. Cammekan Restoran’da gerçekleşen muhteşem düğüne yoğun bir katılım olurken, minik İlker’in kirveliğini yapan eski Gebzespor Başkanı İlker Çakır, davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi.                                 Gebzespor’un unutulmaz yöneticisi Bülent Turhan, oğlu İlker Turhan’ın ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Bülent Turhan ve Gül Turhan çifti, yakışıklı oğulları İlker Turhan için unutulmaz bir sünnet düğünü düzenlerken, Turhan ailesini sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadılar. YOK BÖYLE SÜNNET DÜĞÜNÜ Düğüne, iş, siyasi ve spor camiasından bir çok önemli isim katılırken, Turhan ve Çakır ailelerinin yakınları Cammekan Restoran’a adeta akın ettiler. Alışılmışın dışında bir kalabalıkla gerçekleşen düğünde, halay ve horonlarla unutulmaz bir akşam geçiren misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar adeta vur patlasın çal oynasın eğlendiler.     RECEBİM SAHNE ALDI İlker Turhan için düzenlenen destansı sünnet düğünde Karadeniz’in ünlü şarkıcısı Recebim de sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Recebim birbirinden güzel şarkılarını Turhan ailesi için seslendirirken, yaptığı esprilerle davetlilerin yüzünde güzel bir tebessüm bıraktı. İLKER ÇAKIR KAPIDA KARŞILADI Bülent Turhan’ın yakın dostu ve yol arkadaşı olan eski Gebzespor Başkanı ve iş adamı İlker Çakır, erkekliğe ilk adımını atan İlker’in kirveliğini yaparken, davetlileri de kapıda karşılamayı ihmal etmedi. Misafirlerle yakından ilgilenen Çakır, sahnede oynayarak Turhan ailesinin sevincine ortak oldu.                 BÜLENT&GÜL TURHAN ÇİFTİ MASALARI DOLAŞTI Biricik oğullarının sünnet düğününde masaları tek tek dolaşarak misafirlere ‘hoşgeldiniz’ diyen Bülent Turhan-Gül Turhan çifti, güzel bir misafirperverlik örneği göstererek davetlilerle yakından ilgilendiler. En ince ayrıntıların düşünüldüğü düğünde, davetliler için özel olarak hazırlanan yemekler ikram edildi. BÜLENT TURHAN’DAN TEŞEKKÜR İş ve spor adamı Bülent Turhan yaptığı açıklamada, ‘’Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz. Allah her anne babaya bu mutluğu nasip etsin’’dedi.                                    
İŞ ADAMI BÜLENT TURHAN, OĞLU İLKER TURHAN İÇİN DİLLERE DESTAN BİR SÜNNET DÜĞÜNÜ DÜZENLEDİ

Bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından Bülent Turhan, geçtiğimiz günlerde erkekliğe ilk adımını atan oğlu İlker Turhan (9) için dillere destan bir sünnet düğünü düzenledi. Cammekan Restoran’da gerçekleşen muhteşem düğüne yoğun bir katılım olurken, minik İlker’in kirveliğini yapan eski Gebzespor Başkanı İlker Çakır, davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebzespor’un unutulmaz yöneticisi Bülent Turhan, oğlu İlker Turhan’ın ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Bülent Turhan ve Gül Turhan çifti, yakışıklı oğulları İlker Turhan için unutulmaz bir sünnet düğünü düzenlerken, Turhan ailesini sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadılar.

YOK BÖYLE SÜNNET DÜĞÜNÜ

Düğüne, iş, siyasi ve spor camiasından bir çok önemli isim katılırken, Turhan ve Çakır ailelerinin yakınları Cammekan Restoran’a adeta akın ettiler. Alışılmışın dışında bir kalabalıkla gerçekleşen düğünde, halay ve horonlarla unutulmaz bir akşam geçiren misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar adeta vur patlasın çal oynasın eğlendiler.

 

 

RECEBİM SAHNE ALDI

İlker Turhan için düzenlenen destansı sünnet düğünde Karadeniz’in ünlü şarkıcısı Recebim de sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Recebim birbirinden güzel şarkılarını Turhan ailesi için seslendirirken, yaptığı esprilerle davetlilerin yüzünde güzel bir tebessüm bıraktı.

İLKER ÇAKIR KAPIDA KARŞILADI

Bülent Turhan’ın yakın dostu ve yol arkadaşı olan eski Gebzespor Başkanı ve iş adamı İlker Çakır, erkekliğe ilk adımını atan İlker’in kirveliğini yaparken, davetlileri de kapıda karşılamayı ihmal etmedi. Misafirlerle yakından ilgilenen Çakır, sahnede oynayarak Turhan ailesinin sevincine ortak oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

BÜLENT&GÜL TURHAN ÇİFTİ MASALARI DOLAŞTI

Biricik oğullarının sünnet düğününde masaları tek tek dolaşarak misafirlere ‘hoşgeldiniz’ diyen Bülent Turhan-Gül Turhan çifti, güzel bir misafirperverlik örneği göstererek davetlilerle yakından ilgilendiler. En ince ayrıntıların düşünüldüğü düğünde, davetliler için özel olarak hazırlanan yemekler ikram edildi.

BÜLENT TURHAN’DAN TEŞEKKÜR

İş ve spor adamı Bülent Turhan yaptığı açıklamada, ‘’Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz. Allah her anne babaya bu mutluğu nasip etsin’’dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.