19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bozdağ, "Bilmiyordum"

Kocaeli 17.03.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bozdağ, "Bilmiyordum"

Kocaeli'de bir basın toplantısı düzenleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Kocaeli Basınını böyle bilmiyordum."dedi.

Bakan Bozdağ'ın toplantısına Kocaeli merkezi ve ilçelerden bir çok basın mensubu katılım gösterdi. Görsel ve yazılı basın mensuplarının toplantıya yoğun katılım yapmasını değerlendiren Adalet Bakanı Bozdağ, "Kocaeli'de bu kadar güçlü ve etkili bir medya olduğunu açıkcası bilmiyordum. Kendinizi kentinize, halkınıza kabul ettirmiş olmanız çok önemli. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. İnanın ulusal bir basın toplantısı havasından hiçbir fark yok."dedi. GAZETECİLİK YAPTIĞI İÇİN CEZAEVİNDE BİR KİŞİ YOK  "Cezaevlerinde ki gazeteciler için düşünceniz nedir?" şeklinde ki soruyu cevaplandıran Bakan Bozdağ, "Hiç bir gazeteci gazetecilik yaptığı için cezaevinde olamaz. Bunun sayısı sıfırdır. Ancak cezaevlerinde yatan gazeteciler var. Orada olma nedenleri arasında cinayet var, uyuşturucu var, terör örgütlerine lojistik destek verirken suçüstü yakalananlar var, teröçr örgütlerine üye olanlar var. İsim vermek istemiyorum. Biz gazete sürekli partimize, genel başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sürekli hakaret manşetleri atıyor. Ne gazete kapanıyor nede bu manşetleri yazanlar cezaevine giriyor. Eleştir olur. Sert eleştiride olur. Muhalif yazılar olur. Bunlardan dolayı o gazeteciler cezaevine girmez ve gireni de yoktur."dedi. Haber Adnan Ayvaz
Kocaeli'de bir basın toplantısı düzenleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Kocaeli Basınını böyle bilmiyordum."dedi.

Bakan Bozdağ'ın toplantısına Kocaeli merkezi ve ilçelerden bir çok basın mensubu katılım gösterdi. Görsel ve yazılı basın mensuplarının toplantıya yoğun katılım yapmasını değerlendiren Adalet Bakanı Bozdağ, "Kocaeli'de bu kadar güçlü ve etkili bir medya olduğunu açıkcası bilmiyordum. Kendinizi kentinize, halkınıza kabul ettirmiş olmanız çok önemli. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. İnanın ulusal bir basın toplantısı havasından hiçbir fark yok."dedi.

GAZETECİLİK YAPTIĞI İÇİN CEZAEVİNDE BİR KİŞİ YOK

 "Cezaevlerinde ki gazeteciler için düşünceniz nedir?" şeklinde ki soruyu cevaplandıran Bakan Bozdağ, "Hiç bir gazeteci gazetecilik yaptığı için cezaevinde olamaz. Bunun sayısı sıfırdır. Ancak cezaevlerinde yatan gazeteciler var. Orada olma nedenleri arasında cinayet var, uyuşturucu var, terör örgütlerine lojistik destek verirken suçüstü yakalananlar var, teröçr örgütlerine üye olanlar var. İsim vermek istemiyorum. Biz gazete sürekli partimize, genel başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sürekli hakaret manşetleri atıyor. Ne gazete kapanıyor nede bu manşetleri yazanlar cezaevine giriyor. Eleştir olur. Sert eleştiride olur. Muhalif yazılar olur. Bunlardan dolayı o gazeteciler cezaevine girmez ve gireni de yoktur."dedi.

Haber Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.