Bozkurt Ailesi'nde Yas Var

Darıca 30.07.2018 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bozkurt Ailesi'nde Yas Var

İçinden iş, spor ve siyaset dünyasına bir çok isim yetiştiren Bozkurt Ailesi'nde büyük yas var.

Bozkurt Ailesi'nin genç bireylerinden Cemalettin Bozkurt Maslak'ta geçirdiği iş kazası nedeniyle vefat etti. Geçtiğimiz genel seçimlerde Kocaeli Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olarak siyaset dünyasında tanınan Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları İcra Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Derviş Bozkurt'un amcasının oğlu olan Cemalettin Bozkurt için bugün Darıca Esentepe Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
İçinden iş, spor ve siyaset dünyasına bir çok isim yetiştiren Bozkurt Ailesi'nde büyük yas var.

Bozkurt Ailesi'nin genç bireylerinden Cemalettin Bozkurt Maslak'ta geçirdiği iş kazası nedeniyle vefat etti. Geçtiğimiz genel seçimlerde Kocaeli Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olarak siyaset dünyasında tanınan Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları İcra Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Derviş Bozkurt'un amcasının oğlu olan Cemalettin Bozkurt için bugün Darıca Esentepe Camii'nde cenaze namazı kılınacak.

Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.