Bozkurt İşareti Yaptı İŞTEN ATILDI!

26.10.2017 - 19:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bozkurt İşareti Yaptı İŞTEN ATILDI!

Bir okulda, Türk bayrağı yansıttığı akıllı tahta önünde bozkurt işareti yaparken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ücretli öğretmenin işine son verildi.

Diyarbakır'ın  Bismil ilçesindeki bir okulda, akıllı tahta önünde bozkurt işareti yaparken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ücretli öğretmen Ö.D.'nin işine son verildi, hakkında inceleme başlatıldı. SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU Bismil ilçe merkezindeki bir okulda ücretli öğretmenlik yapan Ö.D., sınıftaki akıllı tahtanın önünde bozkurt işareti yaparken fotoğrafını çektirdi. Akıllı tahtaya Türk bayrağı da yansıtan öğretmen, bu fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf, sosyal medyada tepkilere neden oldu. MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ Diyarbakır  Milli Eğitim Müdürlüğü, konunun hassasiyeti nedeniyle ücretli öğretmen Ö.D.'nin işine son verdi, hakkında inceleme yapılması için bir müfettiş görevlendirdi.
Bir okulda, Türk bayrağı yansıttığı akıllı tahta önünde bozkurt işareti yaparken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ücretli öğretmenin işine son verildi.

Diyarbakır'ın  Bismil ilçesindeki bir okulda, akıllı tahta önünde bozkurt işareti yaparken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ücretli öğretmen Ö.D.'nin işine son verildi, hakkında inceleme başlatıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU

Bismil ilçe merkezindeki bir okulda ücretli öğretmenlik yapan Ö.D., sınıftaki akıllı tahtanın önünde bozkurt işareti yaparken fotoğrafını çektirdi. Akıllı tahtaya Türk bayrağı da yansıtan öğretmen, bu fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Diyarbakır  Milli Eğitim Müdürlüğü, konunun hassasiyeti nedeniyle ücretli öğretmen Ö.D.'nin işine son verdi, hakkında inceleme yapılması için bir müfettiş görevlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.