Bu ayıp Çayırova'ya yakışmıyor!

Çayırova 14.06.2020 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu ayıp Çayırova'ya yakışmıyor!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Çayırova’daki sorunlara değinerek, “Çayırova’da temizlik ve güvenlik sorunları var. Bu ayıp Çayırova’ya yakışmıyor” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Soyluçiçek açıklamasında, “İnönü mahallesi 102 sokaktaki merdiven başta olmak üzere ilçemizdeki birçok merdivende, aydınlatma, temizlik ve güvenlik anlamında ciddi sorunlar var. Bu merdivenleri kullanan vatandaşlarımız sıklıkla gece karanlıkta karşılarına ne çıkacağını bilmezken, (aydınlatma olmadığından) merdiven yanında güvenlik anlamında korkuluk olmaması çağımıza, Çayırova Belediyesi’ne yakışmamaktadır. Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde gerek temizlik gerekse güvenlik adına alınacak önlemlerin derhal alınması gerektiğini yetkililere duyururuz. Bu ayıp Çayırova'ya yakışmıyor” ifadelerine yer verdi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Çayırova’daki sorunlara değinerek, “Çayırova’da temizlik ve güvenlik sorunları var. Bu ayıp Çayırova’ya yakışmıyor” dedi.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Soyluçiçek açıklamasında, “İnönü mahallesi 102 sokaktaki merdiven başta olmak üzere ilçemizdeki birçok merdivende, aydınlatma, temizlik ve güvenlik anlamında ciddi sorunlar var. Bu merdivenleri kullanan vatandaşlarımız sıklıkla gece karanlıkta karşılarına ne çıkacağını bilmezken, (aydınlatma olmadığından) merdiven yanında güvenlik anlamında korkuluk olmaması çağımıza, Çayırova Belediyesi’ne yakışmamaktadır. Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde gerek temizlik gerekse güvenlik adına alınacak önlemlerin derhal alınması gerektiğini yetkililere duyururuz. Bu ayıp Çayırova'ya yakışmıyor” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.