19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu bir siyasi parti seçimi değildir

Darıca 14.01.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu bir siyasi parti seçimi değildir

Darıca Karslılar Derneği’nde hemşerileri ile bir araya gelen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Bugüne kadar oy verip alamadığınız hizmeti ben vereceğim.” Dedi.

Yoğun bir kalabalıkla ve davul zurna ile Törk’ü karşılayan Karslı vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde de bulundular.  Hemşerilerine yönelik önce bir selamlama konuşması yapan Yakup Törk daha sonra hemşerilerinden kendisine yöneltilen soru ve önerileri dinledi, cevap verdi. Törk konuşmasında, “Bugüne kadar Darıca’da belediye başkanlığı yapan Şükrü Karabacak artık yok. Ak Parti adayını Muzaffer Bıyık olarak belirledi. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Şunun altını önemle çiziyorum. Bu seçim siyasi parti seçimi değildir. Bu seçim Yakup Törk yada Ayhan Şen seçimi değildir. Bu seçim Darıcalının hak ettiği şekilde yaşamak için tercih yapacağı bir seçimdir. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın kültürel, sportif ve sanatsal yönden fırsat ve imkan bulabileceği bir ilçe için tercihidir. Ne yazık ki bugüne kadar bu unsurlar da geç kalındı. Milletimiz onların istediği oyu verdi ama aynı düzeyde o hizmeti alamadı. Şimdi oyunuzu bir siyasi parti çerçevesinde değil, Darıcanın geleceği adına verin. Ben en çok Ak Partililerden oy alacağıma eminim. MHP ve Saadet Partisi’nden de birçok vatandaşımızın oy vereceğini biliyorum. Çünkü onlar Darıca için endişe eden, mutlu olan, sevinen üzülen insanlar. Şayet Darıca’nın yaşanabilir bir kent düzeyine gelmesini istiyorsanız sizlerde çevrenizde bu şekilde bir çalışma yapın.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Karslılar Derneği’nde hemşerileri ile bir araya gelen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Bugüne kadar oy verip alamadığınız hizmeti ben vereceğim.” Dedi.

Yoğun bir kalabalıkla ve davul zurna ile Törk’ü karşılayan Karslı vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde de bulundular.  Hemşerilerine yönelik önce bir selamlama konuşması yapan Yakup Törk daha sonra hemşerilerinden kendisine yöneltilen soru ve önerileri dinledi, cevap verdi. Törk konuşmasında, “Bugüne kadar Darıca’da belediye başkanlığı yapan Şükrü Karabacak artık yok. Ak Parti adayını Muzaffer Bıyık olarak belirledi. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Şunun altını önemle çiziyorum. Bu seçim siyasi parti seçimi değildir. Bu seçim Yakup Törk yada Ayhan Şen seçimi değildir. Bu seçim Darıcalının hak ettiği şekilde yaşamak için tercih yapacağı bir seçimdir. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın kültürel, sportif ve sanatsal yönden fırsat ve imkan bulabileceği bir ilçe için tercihidir. Ne yazık ki bugüne kadar bu unsurlar da geç kalındı. Milletimiz onların istediği oyu verdi ama aynı düzeyde o hizmeti alamadı. Şimdi oyunuzu bir siyasi parti çerçevesinde değil, Darıcanın geleceği adına verin. Ben en çok Ak Partililerden oy alacağıma eminim. MHP ve Saadet Partisi’nden de birçok vatandaşımızın oy vereceğini biliyorum. Çünkü onlar Darıca için endişe eden, mutlu olan, sevinen üzülen insanlar. Şayet Darıca’nın yaşanabilir bir kent düzeyine gelmesini istiyorsanız sizlerde çevrenizde bu şekilde bir çalışma yapın.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.