19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu çocuklar harika

Çayırova 30.04.2019 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu çocuklar harika

Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu’nda düzenlenen programda eline daha önce hiç müzik aleti almamış, fırça almamış, spor yapmamış çocukların konseri, resim sergisi ve spor gösterileri ilgiyle izlendi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve diğer idari birim müdürlerinin katıldığı programda öğrencilerden kurulu orkestra ve koro birbirinden güzel türkü ve şarkıları seslendirirken konser sonunda okulun bahçesini dolduran protokol ve davetlilerden büyük alkış aldı. Müzik dinletisinin arkasından resim sergisini genem Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e ilginç bir sürprizde yapıldı. Kaymakam Gözen’in resmini yapan Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Ebru Deniz bu tabloyu kendisine hediye etti. Resim sanatının bir çok dalında tabloları sergileyen öğrenci ve öğretmenler Kaymakam Gözen’den tam not aldı. Ebruli, karikatür ve portre dalındaki resimlerle ilgilenen Gözen’e öğrenciler canlı performans sergilediler. SPOR GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ Daha sonra okulun spor salonuna giden protokol ve davetliler öğrencilerin masa tenisi, basketbol, fitnes, futbol, voleybol, basketbol, bale ve güreş kategorilerinde hazırladıkları gösterileri izledi. Popüler müzikler eşliğinde yapılan gösteriler salonu dolduran davetlilerce coşkuyla takip edildi. Yine okul aile birliği yönetimi tarafından hazırlanan ikramların tadına da bakan protokol teşekkür eti. Düzenlenen tören de Kaymakam Gözen bir konuşma yaparak, “Öğrenciler müspet ilim ile uğraşırken bu kez de ruhlarına hitap eden etkinliklerden uzak kalıyorlar. Bu denge gerek okulda gerekse aile ortamında iyi kurulmalıdır.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu’nda düzenlenen programda eline daha önce hiç müzik aleti almamış, fırça almamış, spor yapmamış çocukların konseri, resim sergisi ve spor gösterileri ilgiyle izlendi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve diğer idari birim müdürlerinin katıldığı programda öğrencilerden kurulu orkestra ve koro birbirinden güzel türkü ve şarkıları seslendirirken konser sonunda okulun bahçesini dolduran protokol ve davetlilerden büyük alkış aldı. Müzik dinletisinin arkasından resim sergisini genem Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e ilginç bir sürprizde yapıldı. Kaymakam Gözen’in resmini yapan Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Ebru Deniz bu tabloyu kendisine hediye etti. Resim sanatının bir çok dalında tabloları sergileyen öğrenci ve öğretmenler Kaymakam Gözen’den tam not aldı. Ebruli, karikatür ve portre dalındaki resimlerle ilgilenen Gözen’e öğrenciler canlı performans sergilediler.

SPOR GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Daha sonra okulun spor salonuna giden protokol ve davetliler öğrencilerin masa tenisi, basketbol, fitnes, futbol, voleybol, basketbol, bale ve güreş kategorilerinde hazırladıkları gösterileri izledi. Popüler müzikler eşliğinde yapılan gösteriler salonu dolduran davetlilerce coşkuyla takip edildi. Yine okul aile birliği yönetimi tarafından hazırlanan ikramların tadına da bakan protokol teşekkür eti. Düzenlenen tören de Kaymakam Gözen bir konuşma yaparak, “Öğrenciler müspet ilim ile uğraşırken bu kez de ruhlarına hitap eden etkinliklerden uzak kalıyorlar. Bu denge gerek okulda gerekse aile ortamında iyi kurulmalıdır.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.