19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu derbi kaçmaz!

Spor 13.03.2017 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu derbi kaçmaz!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Gebzespor ve Çayırovaspor, bugün kent derbisinde karşı karşıya gelecekler. YGS sınavı sebebiyle bugün Gebze Alaetin Kurt Stadı’nda oynanacak olan maç saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi ilk maçın da hakemi olan Ziya Tanoğlu yönetecek. Şampiyonluk yolunda kredisi kalmayan ve kalan tüm maçlarını kazanmak için sahaya çıkacak olan Gebzespor ile ligde rahat bir konumda bulunan Çayırovaspor arasındaki 90 dakika seyir zevki açısından oldukça ilgi çekecek. GEBZESPOR KAZANMAK ZORUNDA Nefes kesecek olan kent derbisi ev sahibi Gebzespor açısında büyük önem arz ediyor. 1 maç eksiğiyle zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Mor Menekşeler, 3 puan dışında bir ihtimali akıllara getirmiyor. Lider Velimeşespor’un Edirnespor ile oynayacağı haftadan kazançlı çıkmanın planlarını yapan mor beyazlılar, sürprize izin vermeden Çayırovaspor’u devirmek istiyor. ÇAYIROVA PRESTİJ PEŞİNDE Konuk ekip Çayırovaspor ise Gebzespor deplasmanına oldukça rahat gelecek. Ligde kalması kesinleşen ve şampiyonluk iddiası bulunmayan yeşil siyahlılar, derbiye prestij için çıkacak. Ligi olabildiğince üst sıralarda bitirmek isteyen Çayırovaspor, iyi bir futbol ortaya koyarak futbol severlere güzel bir maç izlettirmeyi hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Gebzespor ve Çayırovaspor, bugün kent derbisinde karşı karşıya gelecekler. YGS sınavı sebebiyle bugün Gebze Alaetin Kurt Stadı’nda oynanacak olan maç saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi ilk maçın da hakemi olan Ziya Tanoğlu yönetecek.

Şampiyonluk yolunda kredisi kalmayan ve kalan tüm maçlarını kazanmak için sahaya çıkacak olan Gebzespor ile ligde rahat bir konumda bulunan Çayırovaspor arasındaki 90 dakika seyir zevki açısından oldukça ilgi çekecek.

GEBZESPOR KAZANMAK ZORUNDA

Nefes kesecek olan kent derbisi ev sahibi Gebzespor açısında büyük önem arz ediyor. 1 maç eksiğiyle zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Mor Menekşeler, 3 puan dışında bir ihtimali akıllara getirmiyor. Lider Velimeşespor’un Edirnespor ile oynayacağı haftadan kazançlı çıkmanın planlarını yapan mor beyazlılar, sürprize izin vermeden Çayırovaspor’u devirmek istiyor.

ÇAYIROVA PRESTİJ PEŞİNDE

Konuk ekip Çayırovaspor ise Gebzespor deplasmanına oldukça rahat gelecek. Ligde kalması kesinleşen ve şampiyonluk iddiası bulunmayan yeşil siyahlılar, derbiye prestij için çıkacak. Ligi olabildiğince üst sıralarda bitirmek isteyen Çayırovaspor, iyi bir futbol ortaya koyarak futbol severlere güzel bir maç izlettirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.