19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu duraklar neden böyle?

Gebze 16.07.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu duraklar neden böyle?

  HEDEF * SÜR MANŞET * ÖZEL HABER * GEBZE VATANDAŞTAN TEPKİ VAR Bu duraklar neden böyle? ** HÜRSES * ANA MANŞET * GEBZE Duraklar bakımsızlıktan dökülüyor Gebzeli vatandaşlar, kentteki bazı otobüs duraklarından yana şikayetçi. Pek çok durağın bakımsız olduğunu kaydeden vatandaşlar “2020 yılındayız, çoğu durağın üstü açık” yorumunu yapıyor. Gebze’de bazı otobüs duraklarına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor. Gün içerisinde birçok vatandaşın otobüse bindiği otobüs duraklarının birçoğunun üstü açık halde. Kış aylarını da hesaba katarsak bu durum vatandaşları zorlarken ayrıca durakların bakımsız görüntüsü de gözlerden kaçmıyor. Durakların bakıma ihtiyacı olduğunu kaydeden Gebzeliler, “Pek çok otobüs durağının hali içler acısı. Resmen bakımsızlıktan dökülüyorlar. Bu durumla yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor. Pek çoğunun üzeri açık durumda yer alıyor, olumsuz hava koşullarında büyük sıkıntı yaşanıyor” yorumunu yapıyorlar. “DURAKLARA BAKIM ŞART” Engellilerin ve yaşlıların da duraklardan faydalandığını kaydeden vatandaşlar, “Engelli vatandaşlarımız var, yaşlılarımız var. Onların bu duraklarda otobüs beklemeleri büyük dert oluşturuyor. Yetkililer bu konuda bir el atsın, kentteki duraklar yenilensin. Çoğu durak bakımsız ve kırık durumda ne yazık ki, duraktan çok her şeye benziyorlar. Ayrıca duraklara zarar verenler de ciddi cezalar almalı” ifadesini kullanıyorlar.

 

HEDEF * SÜR MANŞET * ÖZEL HABER * GEBZE

VATANDAŞTAN TEPKİ VAR

Bu duraklar neden böyle?

**

HÜRSES * ANA MANŞET * GEBZE

Duraklar bakımsızlıktan dökülüyor

Gebzeli vatandaşlar, kentteki bazı otobüs duraklarından yana şikayetçi. Pek çok durağın bakımsız olduğunu kaydeden vatandaşlar “2020 yılındayız, çoğu durağın üstü açık” yorumunu yapıyor.

Gebze’de bazı otobüs duraklarına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor. Gün içerisinde birçok vatandaşın otobüse bindiği otobüs duraklarının birçoğunun üstü açık halde. Kış aylarını da hesaba katarsak bu durum vatandaşları zorlarken ayrıca durakların bakımsız görüntüsü de gözlerden kaçmıyor. Durakların bakıma ihtiyacı olduğunu kaydeden Gebzeliler, “Pek çok otobüs durağının hali içler acısı. Resmen bakımsızlıktan dökülüyorlar. Bu durumla yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor. Pek çoğunun üzeri açık durumda yer alıyor, olumsuz hava koşullarında büyük sıkıntı yaşanıyor” yorumunu yapıyorlar.

“DURAKLARA BAKIM ŞART”

Engellilerin ve yaşlıların da duraklardan faydalandığını kaydeden vatandaşlar, “Engelli vatandaşlarımız var, yaşlılarımız var. Onların bu duraklarda otobüs beklemeleri büyük dert oluşturuyor. Yetkililer bu konuda bir el atsın, kentteki duraklar yenilensin. Çoğu durak bakımsız ve kırık durumda ne yazık ki, duraktan çok her şeye benziyorlar. Ayrıca duraklara zarar verenler de ciddi cezalar almalı” ifadesini kullanıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.