Bu fikstüre yürek dayanmaz!

Spor 12.03.2020 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu fikstüre yürek dayanmaz!

GEBZESPOR SON HAFTADA ÇOK ZOR MAÇLARA ÇIKACAK

Baraj maçı oynamadan ligde kalmak isteyen Gebzespor, ligin bitimine 1 ay kala birbirinden zorlu 5 maça çıkacak. İç sahada 3’te 3 yapmayı hedefleyen Menekşe, Yalovaspor ve Çiğli Belediyespor deplasmanlarında ise sürpriz arayacak. Bölgesel Amatör Lig 10’ncu Grup’ta tek hedefi baraj maçı oynamadan ligde kalmak olan Gebzespor’u kalan 5 haftada oldukça zor maçlar bekliyor. Ligde 7’nci sırada bulunan Menekşe, kalan 5 maçın 4’ünü sıralamada üzerinde bulunan rakiplerle oynayacak. Kendi sahasında Beşyüzevlerspor, İlimtepe Kullarspor ve Atlasspor ile oynayacak olan mor beyazlılar, iki deplasman maçlarında ise şampiyonluk yarışında kıyasıya bir yarış içinde olan Yalovaspor ve Çiğli Belediyespor ile oynayacak. Özellikle kendi sahasında oynayacağı 3 maçı kazanmaktan başka bir hedefi olmayan Menekşe, iki dış saha maçında ise sürpriz arayacak. Gebzespor, son 5 haftada karşılaşacağı rakipleriyle ligin ilk yarısında oynadığı maçlardan toplam 7 puan çıkarmıştı.
GEBZESPOR SON HAFTADA ÇOK ZOR MAÇLARA ÇIKACAK

Baraj maçı oynamadan ligde kalmak isteyen Gebzespor, ligin bitimine 1 ay kala birbirinden zorlu 5 maça çıkacak. İç sahada 3’te 3 yapmayı hedefleyen Menekşe, Yalovaspor ve Çiğli Belediyespor deplasmanlarında ise sürpriz arayacak.

Bölgesel Amatör Lig 10’ncu Grup’ta tek hedefi baraj maçı oynamadan ligde kalmak olan Gebzespor’u kalan 5 haftada oldukça zor maçlar bekliyor. Ligde 7’nci sırada bulunan Menekşe, kalan 5 maçın 4’ünü sıralamada üzerinde bulunan rakiplerle oynayacak. Kendi sahasında Beşyüzevlerspor, İlimtepe Kullarspor ve Atlasspor ile oynayacak olan mor beyazlılar, iki deplasman maçlarında ise şampiyonluk yarışında kıyasıya bir yarış içinde olan Yalovaspor ve Çiğli Belediyespor ile oynayacak. Özellikle kendi sahasında oynayacağı 3 maçı kazanmaktan başka bir hedefi olmayan Menekşe, iki dış saha maçında ise sürpriz arayacak. Gebzespor, son 5 haftada karşılaşacağı rakipleriyle ligin ilk yarısında oynadığı maçlardan toplam 7 puan çıkarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.