Bu fuar gezilir

Çayırova 22.05.2017 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu fuar gezilir

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize dilen Ortaöğretim Fuarı törenle açıldı.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Mustafa Malkoç, Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldığı programda İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç ve Belediye Başkanı Demirci, öğrencilere ve diğer katılımcılara yönelik kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çayırova Belediyesi tarafından yapılan ilçedeki hizmetlere yönelik bir slayt gösterimi sunuldu. Öğrencilerin folklor gösterileri sonrasında katılımcı protokol hep birlikte fuarın açılış kurdelesini kestiler. Orta öğretim okulları tarafından kurulan statları gezen protokol öğretmen ve öğrencilerden de projeler hakkında bilgi aldılar. Program öğrencilere yönelik konserle sona erdi. Fuar 24 Mayıs tarihi sonuana kadar ziyaretçilerini kabul edecek. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize dilen Ortaöğretim Fuarı törenle açıldı.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Mustafa Malkoç, Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldığı programda İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç ve Belediye Başkanı Demirci, öğrencilere ve diğer katılımcılara yönelik kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çayırova Belediyesi tarafından yapılan ilçedeki hizmetlere yönelik bir slayt gösterimi sunuldu. Öğrencilerin folklor gösterileri sonrasında katılımcı protokol hep birlikte fuarın açılış kurdelesini kestiler. Orta öğretim okulları tarafından kurulan statları gezen protokol öğretmen ve öğrencilerden de projeler hakkında bilgi aldılar. Program öğrencilere yönelik konserle sona erdi. Fuar 24 Mayıs tarihi sonuana kadar ziyaretçilerini kabul edecek.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.