19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Bu futbola 1 puan iyi değil’’

Spor 10.12.2018 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Bu futbola 1 puan iyi değil’’

Ergene Velimeşe karşısında ortaya koyduğu cesur futbolla alkış toplayan Gebzespor’da Teknik Direktör Alaettin Çiçek, 3 puanı kaçıran tarafın kendilerini olduğunu belirterek, futbolcularını iyi mücadelelerinden dolayı kutladı.

Silivrispor galibiyeti sonrasında zorlu Ergene Velimeşespor deplasmanından da puanla dönerek çıkışa geçen Gebzespor’da başarılı Teknik Direktör Alaettin Çiçek, gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Deplasmanda alınan her puanın sevindirici olduğunu ancak Velimeşe karşısında oynanan futbola bakıldığında 2 puan kaybetmenin üzüntü verdiğini belirten Çiçek, oyuncularının mücadelelerinden memnuniyet duyduğunu ve her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyeceklerini söyledi. OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ Velimeşe maçının ilk yarısında 1-0’dan sonra farkı 2’ye ve 3’e çıkarabilecek pozisyonları değerlendiremediklerinin altını çizen Çiçek, ‘’Böyle maçların tamamında oyuna hükmetmek beklenemez. Ancak maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde tutan tarafın biz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Maçın son dakikalarında yakaladığımız pozisyonlarda final paslarında isabet sağlasak, buradan 3 puanla dönebilirdik. Şimdi önümüzde önemli bir Erbaaspor maçı var. Alt sıralar ile bağımızı koparıp, üst sıralara tutunma adına bu maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz’’dedi.
Ergene Velimeşe karşısında ortaya koyduğu cesur futbolla alkış toplayan Gebzespor’da Teknik Direktör Alaettin Çiçek, 3 puanı kaçıran tarafın kendilerini olduğunu belirterek, futbolcularını iyi mücadelelerinden dolayı kutladı.

Silivrispor galibiyeti sonrasında zorlu Ergene Velimeşespor deplasmanından da puanla dönerek çıkışa geçen Gebzespor’da başarılı Teknik Direktör Alaettin Çiçek, gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Deplasmanda alınan her puanın sevindirici olduğunu ancak Velimeşe karşısında oynanan futbola bakıldığında 2 puan kaybetmenin üzüntü verdiğini belirten Çiçek, oyuncularının mücadelelerinden memnuniyet duyduğunu ve her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyeceklerini söyledi.

OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ

Velimeşe maçının ilk yarısında 1-0’dan sonra farkı 2’ye ve 3’e çıkarabilecek pozisyonları değerlendiremediklerinin altını çizen Çiçek, ‘’Böyle maçların tamamında oyuna hükmetmek beklenemez. Ancak maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde tutan tarafın biz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Maçın son dakikalarında yakaladığımız pozisyonlarda final paslarında isabet sağlasak, buradan 3 puanla dönebilirdik. Şimdi önümüzde önemli bir Erbaaspor maçı var. Alt sıralar ile bağımızı koparıp, üst sıralara tutunma adına bu maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.