Bu galibiyeti 169 gün bekledik!

Spor 23.10.2018 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu galibiyeti 169 gün bekledik!

Bugsaşspor’u 1-0 yenerek bu sezonki ilk iç saha galibiyetine imza atan Darıca Gençlerbirliği, 169 günlük galibiyet hasretine son verdi. Sahasında 4 maç aradan sonra kazanan sarı yeşilliler taraftarının önünde hayata döndü.

Son galibiyetini geçen sezonun son haftasında 5 Mayıs’ta oynanan Muğlaspor karşısında alan ve o maçta şampiyonluğunu ilan eden sarı yeşilliler, uzun bir aradan sonra taraftarlarına 3 puan sevinci yaşattı. 2018-2019 sezonunda sahasında oynadığı 4 maçta, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı yeşilliler, yeni Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu ile ilk iç saha maçında galibiyete uzanmasını bildi. HEDEF PLAY-OFF POTASI 5 günde oynadığı iki zorlu maçı gol yemeden kazanarak iyi bir hava yakalayan Darıca G.B, alt sıralardan kurtularak rahat bir nefes aldı. Gözünü şimdi de Play-Off potasına çeviren Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, Cumartesi günü Etimesgut deplasmanından iyi bir neticeyle ayrılarak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor.
Bugsaşspor’u 1-0 yenerek bu sezonki ilk iç saha galibiyetine imza atan Darıca Gençlerbirliği, 169 günlük galibiyet hasretine son verdi. Sahasında 4 maç aradan sonra kazanan sarı yeşilliler taraftarının önünde hayata döndü.

Son galibiyetini geçen sezonun son haftasında 5 Mayıs’ta oynanan Muğlaspor karşısında alan ve o maçta şampiyonluğunu ilan eden sarı yeşilliler, uzun bir aradan sonra taraftarlarına 3 puan sevinci yaşattı. 2018-2019 sezonunda sahasında oynadığı 4 maçta, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı yeşilliler, yeni Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu ile ilk iç saha maçında galibiyete uzanmasını bildi.

HEDEF PLAY-OFF POTASI

5 günde oynadığı iki zorlu maçı gol yemeden kazanarak iyi bir hava yakalayan Darıca G.B, alt sıralardan kurtularak rahat bir nefes aldı. Gözünü şimdi de Play-Off potasına çeviren Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, Cumartesi günü Etimesgut deplasmanından iyi bir neticeyle ayrılarak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.