19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu gidişin sonu kötü Hocam! 1-2

Spor 09.02.2020 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu gidişin sonu kötü Hocam! 1-2

Bu gidişin sonu kötü Hocam!       1-2 Darıca Gençlerbirliği’nde kan kaybı sürüyor. 3.Lig 3.Grup’ta galibiyeti unutan sarı yeşilli ekibimiz, ligin 22.haftasında sahasında ağırladığı Muğlaspor’a 2-1 yenilerek 3 puan hasretini 9 maça çıkardı. Selahattin Dervent yönetiminde kaybetmeyi kabullenmiş bir görüntü çizerek taraftarlarını kahreden Darıca G.B’de kötü gidişin faturasının kesilmesi bekleniyor. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya kötü başlayan sarı yeşilliler, maçın kontrolünü eline geçiren konuk ekip karşısında kabus gibi bir ilk 45 dakika geçirdi. Henüz 11.dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu’nun golüyle 1-0 geriye düşen Selahattin Dervent’in talebeleri, üzerindeki ölü toprağı ilerleyen dakikalarda da atamadı. 34.dakikada Onuray Köse’nin topa elle müdahalesi sonrasında penaltı kazanan Ege temsilcisi, eski Darıcalı Murat Can Bölükbaşı’nın golü ile farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıdaki tek gol pozisyonunu 44.dakikada Selman Sevinç ile yakalayan Darıca G.B, bu kez direği geçemedi ve devre konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. FAHRETTİN UMUTLANDIRDI Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayan taraf Ege temsilcisi olurken, konuk ekip adeta gol kaçırma yarışına girdi. Günün başarılı isimlerinden kaleci Alper Doğan iki kez kalesinde devleşirken, Darıca G.B’yi umutlandıran gol bir duran topla geldi. 63’te kullanılan köşe vuruşunda Hüseyin’in kafasından seken topa ceza sahasında dokunan Fahrettin Bıyıklı, farkı 1’e indiren golü kaydetti. 2-1’den sonra baskılı bir futbol oynasa da üretkenlikten uzak bir görüntü çizen sarı yeşilliler, Muğlaspor duvarını aşamadı ve sahadan puansız ayrılan taraf oldu. Küme düşme hattı ile arasında 7 puan bulunan Darıca G.B gelecek hafta Batman Petrolspor deplasmanına çıkacak.

Bu gidişin sonu kötü Hocam!       1-2

Darıca Gençlerbirliği’nde kan kaybı sürüyor. 3.Lig 3.Grup’ta galibiyeti unutan sarı yeşilli ekibimiz, ligin 22.haftasında sahasında ağırladığı Muğlaspor’a 2-1 yenilerek 3 puan hasretini 9 maça çıkardı. Selahattin Dervent yönetiminde kaybetmeyi kabullenmiş bir görüntü çizerek taraftarlarını kahreden Darıca G.B’de kötü gidişin faturasının kesilmesi bekleniyor.

15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya kötü başlayan sarı yeşilliler, maçın kontrolünü eline geçiren konuk ekip karşısında kabus gibi bir ilk 45 dakika geçirdi. Henüz 11.dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu’nun golüyle 1-0 geriye düşen Selahattin Dervent’in talebeleri, üzerindeki ölü toprağı ilerleyen dakikalarda da atamadı. 34.dakikada Onuray Köse’nin topa elle müdahalesi sonrasında penaltı kazanan Ege temsilcisi, eski Darıcalı Murat Can Bölükbaşı’nın golü ile farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıdaki tek gol pozisyonunu 44.dakikada Selman Sevinç ile yakalayan Darıca G.B, bu kez direği geçemedi ve devre konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

FAHRETTİN UMUTLANDIRDI

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayan taraf Ege temsilcisi olurken, konuk ekip adeta gol kaçırma yarışına girdi. Günün başarılı isimlerinden kaleci Alper Doğan iki kez kalesinde devleşirken, Darıca G.B’yi umutlandıran gol bir duran topla geldi. 63’te kullanılan köşe vuruşunda Hüseyin’in kafasından seken topa ceza sahasında dokunan Fahrettin Bıyıklı, farkı 1’e indiren golü kaydetti. 2-1’den sonra baskılı bir futbol oynasa da üretkenlikten uzak bir görüntü çizen sarı yeşilliler, Muğlaspor duvarını aşamadı ve sahadan puansız ayrılan taraf oldu. Küme düşme hattı ile arasında 7 puan bulunan Darıca G.B gelecek hafta Batman Petrolspor deplasmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.