Bu görüntüler hiç şık değil(!)

Gebze 29.07.2020 - 20:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu görüntüler hiç şık değil(!)

Gebze’de pek çok noktada çöp konteynırları çevresine gelişigüzel bırakılan çöpler kötü görüntüye neden olurken aynı zamanda çöp konteynırlarının yeterli gelmemesi dikkat çekiyor. Gebze’de birçok noktada dikkat çeken çöp konteynırlarının hali vatandaşın tepkisini çekiyor. Çöp konteynırlarının çevresine bırakılan çöpler dikkat çekerken ayrıca çöp konteynırlarının dolduktan sonra uzun süre o şekilde kalması sıkıntı yaratıyor. Yaz sıcağında ve kovid-19 döneminde hiç hoş olmayan bu görüntüler vatandaşın tepkisine neden olurken “çöp konteynırlarına bakmak, daha fazla boşaltmak ve temizlemek zor bir şey olmamalı” yorumunu yapıyorlar. YAZ SICAĞINDA HOŞ DEĞİL Çöp konteynırlarının olduğu noktadaki tablonun iç açıcı olmadığını ve bir çare bulunması gerektiğini kaydeden Gebzeliler, “Pek çok noktada benzer görüntüler var. Dolup taşan çöpler, etrafa saçılmış çöpler. Bu konteynırlar yetersiz kalıyorsa her noktaya birkaç tane daha bırakılabilir, daha sık temizlenebilir, gelişigüzel atanlar ise uyarılabilir” derken yaz günü çöpler noktalarında yetkililerin daha fazla dikkat etmeleri gerektiğinin altını çiziyorlar.  

Gebze’de pek çok noktada çöp konteynırları çevresine gelişigüzel bırakılan çöpler kötü görüntüye neden olurken aynı zamanda çöp konteynırlarının yeterli gelmemesi dikkat çekiyor.

Gebze’de birçok noktada dikkat çeken çöp konteynırlarının hali vatandaşın tepkisini çekiyor. Çöp konteynırlarının çevresine bırakılan çöpler dikkat çekerken ayrıca çöp konteynırlarının dolduktan sonra uzun süre o şekilde kalması sıkıntı yaratıyor. Yaz sıcağında ve kovid-19 döneminde hiç hoş olmayan bu görüntüler vatandaşın tepkisine neden olurken “çöp konteynırlarına bakmak, daha fazla boşaltmak ve temizlemek zor bir şey olmamalı” yorumunu yapıyorlar.

YAZ SICAĞINDA HOŞ DEĞİL

Çöp konteynırlarının olduğu noktadaki tablonun iç açıcı olmadığını ve bir çare bulunması gerektiğini kaydeden Gebzeliler, “Pek çok noktada benzer görüntüler var. Dolup taşan çöpler, etrafa saçılmış çöpler. Bu konteynırlar yetersiz kalıyorsa her noktaya birkaç tane daha bırakılabilir, daha sık temizlenebilir, gelişigüzel atanlar ise uyarılabilir” derken yaz günü çöpler noktalarında yetkililerin daha fazla dikkat etmeleri gerektiğinin altını çiziyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.