Bu gülüş ömre bedel!

Spor 10.05.2019 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu gülüş ömre bedel!

"SEN BENİ BİRDE SPORDA GÖR" İSİMLİ ETKİNLİKTE BUUŞAN ÖZEL GENÇLER, GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Spor coşkusunun zirve yaptığı Darıca’da çok özel bir etkinlik gerçekleştirildi. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle düzenlenen "Sen Beni Birde Sporda Gör" isimli etkinlikte özel gençler, maharetlerini spor alanlarında gösterdiler. Spor kenti Darıca, bu kez çok özel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle, Darıca Belediyesi ve Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği "Sen Beni Birde Sporda Gör" isimli etkinlikte özel çocuklar, maharetlerini spor alanlarında gösterdiler. Darıca 15 Temmuz Stadyumu’nda 200'e yakın özel gencin katılım gösterdiği şenlikte eğlenceli dakikalar yaşandı. Kurulan 12 istasyonda özel gençlerimiz farklı sportif faaliyetlerde bulundu, balon patlatma, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışlarıyla doyasıya eğlenen özel çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar. PROTOKOL TAM KADRO Darıca 15 Temmuz Stadyumu’ndaki eğlenceli etkinliğe; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, birim müdürleri, engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı programda engelli vatandaşlar, futbol, masa tenisi, atletizm gibi branşlarda maharetlerini sergilerken, gönüllerince bir gün geçirdiler. BIYIK: DAREN’LE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, programda yaptığı selamlama konuşmasında "Sen Beni Birde Sporda Gör" etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, “Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi olarak yapmış olduğumuz etkinlik ve kurslar ile özel kardeşlerimizi unutmayıp, onların sosyalleşmesi açısından gereken tüm desteği sağlıyoruz. Bundan sonra da engelli kardeşlerimiz için kurs ve meslek edindirme programları devam edecek. İlçede yaşayan engelli vatandaşımızla sürekli irtibat halinde olmak kaydıyla, değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Düzenleyeceğimiz okuma yazma, bilgisayar, müzik, tiyatro, işaret dili, polyester boyama, el sanatları ve filografi gibi kurslarla da engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yaşam kalitesini artıracağız. Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, sizleri mutlu görmek, bizleri de mutlu ediyor.” dedi. Bıyık, programda engelli vatandaşlarımızla masa tenisi oynarken, penaltı atışları renkli görüntülere sahne oldu. TATOĞLU: SPORLA BÜYÜYEN BİR NESİL Darıca’nın sporda yakaladığı ivmede çok önemli bir rolü olan Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, güzel bir etkinliğe şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, organizasyona katkı ve destek sunan herkese teşekkür etti. Tatoğlu, “Özel çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için her şeyden önemli. Hedefimiz sporla büyüyen bir nesile katkı sunmak. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmeye devam edeceğiz”dedi.
"SEN BENİ BİRDE SPORDA GÖR" İSİMLİ ETKİNLİKTE BUUŞAN ÖZEL GENÇLER, GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Spor coşkusunun zirve yaptığı Darıca’da çok özel bir etkinlik gerçekleştirildi. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle düzenlenen "Sen Beni Birde Sporda Gör" isimli etkinlikte özel gençler, maharetlerini spor alanlarında gösterdiler.

Spor kenti Darıca, bu kez çok özel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle, Darıca Belediyesi ve Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği "Sen Beni Birde Sporda Gör" isimli etkinlikte özel çocuklar, maharetlerini spor alanlarında gösterdiler. Darıca 15 Temmuz Stadyumu’nda 200'e yakın özel gencin katılım gösterdiği şenlikte eğlenceli dakikalar yaşandı. Kurulan 12 istasyonda özel gençlerimiz farklı sportif faaliyetlerde bulundu, balon patlatma, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışlarıyla doyasıya eğlenen özel çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar.

PROTOKOL TAM KADRO

Darıca 15 Temmuz Stadyumu’ndaki eğlenceli etkinliğe; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, birim müdürleri, engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı programda engelli vatandaşlar, futbol, masa tenisi, atletizm gibi branşlarda maharetlerini sergilerken, gönüllerince bir gün geçirdiler.

BIYIK: DAREN’LE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, programda yaptığı selamlama konuşmasında "Sen Beni Birde Sporda Gör" etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, “Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi olarak yapmış olduğumuz etkinlik ve kurslar ile özel kardeşlerimizi unutmayıp, onların sosyalleşmesi açısından gereken tüm desteği sağlıyoruz. Bundan sonra da engelli kardeşlerimiz için kurs ve meslek edindirme programları devam edecek. İlçede yaşayan engelli vatandaşımızla sürekli irtibat halinde olmak kaydıyla, değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Düzenleyeceğimiz okuma yazma, bilgisayar, müzik, tiyatro, işaret dili, polyester boyama, el sanatları ve filografi gibi kurslarla da engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yaşam kalitesini artıracağız. Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, sizleri mutlu görmek, bizleri de mutlu ediyor.” dedi. Bıyık, programda engelli vatandaşlarımızla masa tenisi oynarken, penaltı atışları renkli görüntülere sahne oldu.

TATOĞLU: SPORLA BÜYÜYEN BİR NESİL

Darıca’nın sporda yakaladığı ivmede çok önemli bir rolü olan Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, güzel bir etkinliğe şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, organizasyona katkı ve destek sunan herkese teşekkür etti. Tatoğlu, “Özel çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için her şeyden önemli. Hedefimiz sporla büyüyen bir nesile katkı sunmak. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmeye devam edeceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.