19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu gurur DARICA’nın!

Spor 04.11.2016 - 08:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu gurur DARICA’nın!

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Beşiktaş eşleşmesinin ardından futbolcularına seslenerek, ‘’Bu gurur hepimizin, kupa maçlarının tadını yaşayarak kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum’’dedi.

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Karabacak eşleşmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "Geçen sezon Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş gibi Türkiye’mizin güzide kulüplerinden birisiyle eşleşmiş olmak Darıca’mız adına fevkalade sevindirici. Güzel bir kura oldu. Kurayı çeken arkadaşlara teşekkür ediyoruz’’dedi. ‘BEN ARTIK BOLULU DEĞİL, DARICALIYIM’ Kuradan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karabacak, ‘’Beşiktaş takımı Türkiye'yi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil ediyor ve ayrıca Türkiye liglerinde de şampiyonluğu kovalayan bir ekip. Çekebileceğimiz en güzel kurayı çektik. Bir tarafta Beşiktaş, devamında da Kayserispor ve kendi memleketim Bolu var. Ama artık biz Darıcalıyız’’dedi. ‘DARICA HALKI MUTLU OLDU’ Tarihi başarının Darıca için büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Karabacak, ‘’Darıca G.B’nin bu sezon kupada tarihinde ilk defa gruplara kalmış olması da Darıca’mız adına çok sevindirici. Bu hususta Darıca halkının da çok mutlu olduğunu hep birlikte gözlemliyoruz. Süper Lig ayarında tesislerimiz var. Bu açıdan Darıca’ya yakışan olmuştur diyoruz. Ben başta Beşiktaş olmak üzere, tüm takımlara başarılar diliyorum. Darıca G.B takımımıza da ayrıca başarılar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Beşiktaş eşleşmesinin ardından futbolcularına seslenerek, ‘’Bu gurur hepimizin, kupa maçlarının tadını yaşayarak kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum’’dedi.

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Karabacak eşleşmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "Geçen sezon Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş gibi Türkiye’mizin güzide kulüplerinden birisiyle eşleşmiş olmak Darıca’mız adına fevkalade sevindirici. Güzel bir kura oldu. Kurayı çeken arkadaşlara teşekkür ediyoruz’’dedi.

‘BEN ARTIK BOLULU DEĞİL, DARICALIYIM’

Kuradan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karabacak, ‘’Beşiktaş takımı Türkiye'yi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil ediyor ve ayrıca Türkiye liglerinde de şampiyonluğu kovalayan bir ekip. Çekebileceğimiz en güzel kurayı çektik. Bir tarafta Beşiktaş, devamında da Kayserispor ve kendi memleketim Bolu var. Ama artık biz Darıcalıyız’’dedi.

‘DARICA HALKI MUTLU OLDU’

Tarihi başarının Darıca için büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Karabacak, ‘’Darıca G.B’nin bu sezon kupada tarihinde ilk defa gruplara kalmış olması da Darıca’mız adına çok sevindirici. Bu hususta Darıca halkının da çok mutlu olduğunu hep birlikte gözlemliyoruz. Süper Lig ayarında tesislerimiz var. Bu açıdan Darıca’ya yakışan olmuştur diyoruz. Ben başta Beşiktaş olmak üzere, tüm takımlara başarılar diliyorum. Darıca G.B takımımıza da ayrıca başarılar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.