Bu gurur KO-MEK ile birlikte kursiyerlerin

Kocaeli 20.03.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu gurur KO-MEK ile birlikte kursiyerlerin

İlk kişisel sergilerini İstanbul’da açan KO-MEK kursiyerleri sanatseverlerden tam not aldı.

Verdiği meslek ve sanat eğitimleri ile Kocaeli’nin yanı sıra il dışında da kendinden söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları adını yeni başarılarla duyurmaya devam ediyor. Yeni dönemde Yenimahalle KO-MEK kurs merkezi resim branşında eğitim alan Makbule Ayşe Sevim ve Cevat İnan ilk kişisel sergilerini İstanbul Maltepe Belediyesi Küçük Yalı Nikâh Salonunda yaparak bir ilke imza attılar. Kısa sürede öğrendikleri ile birbirinden özgün eserler ortaya koyan ikili, ilk kez sanatseverlerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşadı. İLK SERGİLERİNİ İSTANBUL’DA AÇTILAR Maltepe Belediyesi Küçük Yalı Nikâh Salonunda açılan karma resim sergisinde kuru kalem, yağlı boya ve toz kahve ile resim sanatı eserleri yer aldı. KO-MEK kursiyerlerinin de yoğun ilgi gösterdiği sergi de yer alan bir birinden güzel eserler sanatseverlerin oldukça ilgisini çekti. Sergi boyunca ziyaretçilerden olumlu geri dönüşler alan KO-MEK kursiyerleri, ortaya konulan başarılı çalışmaların haklı gururunu yaşadı.  “OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ” Sergide yaptığı konuşmasına KO-MEK’e teşekkür ederek başlayan Makbule Ayşe Sevim; “KO-MEK’te aldığımız eğitimler sonrasında uzun süredir düşündüğümüz kişisel sergimizi açarak sanatseverlerin karşısına çıktık. İlk sergimizi İstanbul’da açmanın ve bu yönde olumlu dönüşler almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.” Sergide eserleri olan bir diğer kursiyer Cevat İnan ise, “Bugüne kadar bize katkı sunan ve bu gururu yaşamamıza vesile olan KO-MEK’e teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. KAYIT İÇİN GEÇ KALMAYIN 12 ilçede 42 kurs merkezinde şimdiye kadar 516 bin kursiyere eğitim veren KO-MEK meslek ve sanat alanında 326 farklı branşta eğitimlerine devam ediyor. Sizde KO-MEK ailesinde yerinizi almak için www.komek.org adresinden online olarak kaydınızı yaptırarak kısa sürede istediğiniz branşta eğitim almaya başlayabilirsiniz.
İlk kişisel sergilerini İstanbul’da açan KO-MEK kursiyerleri sanatseverlerden tam not aldı.

Verdiği meslek ve sanat eğitimleri ile Kocaeli’nin yanı sıra il dışında da kendinden söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları adını yeni başarılarla duyurmaya devam ediyor. Yeni dönemde Yenimahalle KO-MEK kurs merkezi resim branşında eğitim alan Makbule Ayşe Sevim ve Cevat İnan ilk kişisel sergilerini İstanbul Maltepe Belediyesi Küçük Yalı Nikâh Salonunda yaparak bir ilke imza attılar. Kısa sürede öğrendikleri ile birbirinden özgün eserler ortaya koyan ikili, ilk kez sanatseverlerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

İLK SERGİLERİNİ İSTANBUL’DA AÇTILAR

Maltepe Belediyesi Küçük Yalı Nikâh Salonunda açılan karma resim sergisinde kuru kalem, yağlı boya ve toz kahve ile resim sanatı eserleri yer aldı. KO-MEK kursiyerlerinin de yoğun ilgi gösterdiği sergi de yer alan bir birinden güzel eserler sanatseverlerin oldukça ilgisini çekti. Sergi boyunca ziyaretçilerden olumlu geri dönüşler alan KO-MEK kursiyerleri, ortaya konulan başarılı çalışmaların haklı gururunu yaşadı.

 “OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Sergide yaptığı konuşmasına KO-MEK’e teşekkür ederek başlayan Makbule Ayşe Sevim; “KO-MEK’te aldığımız eğitimler sonrasında uzun süredir düşündüğümüz kişisel sergimizi açarak sanatseverlerin karşısına çıktık. İlk sergimizi İstanbul’da açmanın ve bu yönde olumlu dönüşler almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.” Sergide eserleri olan bir diğer kursiyer Cevat İnan ise, “Bugüne kadar bize katkı sunan ve bu gururu yaşamamıza vesile olan KO-MEK’e teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

KAYIT İÇİN GEÇ KALMAYIN

12 ilçede 42 kurs merkezinde şimdiye kadar 516 bin kursiyere eğitim veren KO-MEK meslek ve sanat alanında 326 farklı branşta eğitimlerine devam ediyor. Sizde KO-MEK ailesinde yerinizi almak için www.komek.org adresinden online olarak kaydınızı yaptırarak kısa sürede istediğiniz branşta eğitim almaya başlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.