Bu güveni boşa çıkarmayacağız

Darıca 22.11.2018 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu güveni boşa çıkarmayacağız

Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa ederek Darıca Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yapan Aydın Işık, seçimlerde gençlerin başrol oynayacağını ifade etti.

Aydın Işık açıklamalarında, "Genç bir isim olan Yakup Törk Belediye Başkan Adayımız. Ayrıca belediye meclis üyeliği için başvuru yapan genç partili arkadaşlarımız var. Darıca'da önümüzdeki yerel seçimlerde bu genç aday kadroları ile birlikte partimizin gençlik kolarında ki fedakar kardeşlerim ve arkadaşlarımla zafer elde edeceğimizden şüphem yok. Darıca Belediyesi'ne bu seçim sonrasında CHP bayrağını özellikle gençler ve kadınlarımızla dikeceğiz."difadelerine yer verdi.. KIZILBUĞA ARI GİBİ İstifa ettiği gençlik kollarında boşalan göreve gelen Ümit Kızılbuğa içinde övgü dolu sözler sarfeden Işık, "Büyük bir ivme yakaladığımız Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları'nda benden sonra göreve gelen Ümit Kızılbuğa arkadaşım ivmeyi bıraktığımız noktadan daha üst noktalara taşıdığını görüyorum. Onların bu performansı, şevki ve heyecanı ile yerel seçimlerde büyük bişr başarı elde edeceğiz. Kızılbuğa etrafında adeta kenetlenen genç arkadaşlarım büyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen dönemlerde sahaya indiğimizde yine prformans çıtasını en üst noktaya taşıyacaklarından şüphem yok."dedi. SONUCUN DEĞİŞMESİ İÇİN UYGULAMA DEĞİŞMELİYDİ Bugüne kadar hep aynı sistem ve uygulamalarla seçime girildiğini belirten Aydın Işık, "Taktik, sistem ve uygulamada değişiklik yapmazsak bugüne kadar ortaya çıkan sonucunda değişik çıkmasını sağlamak imkansızdı. Gençlerin ve kadınların ön planda olmadığı seçim uygulamalarında başarılı sonuçlar elde edememiştik. Şimdi daha genç isimlerle seçimde yarışacağız. Değişen bu yapıyla sonucunda lehimize değişeceği yönünde inancım tamdır. Parti büyüklerimizde bu seçimlerde genç adaylara ve aday adaylarına çok güveniyor. Gençlerimiz bu güveni boşa çıkarmayacaktır."dedi.
Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa ederek Darıca Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yapan Aydın Işık, seçimlerde gençlerin başrol oynayacağını ifade etti.

Aydın Işık açıklamalarında, "Genç bir isim olan Yakup Törk Belediye Başkan Adayımız. Ayrıca belediye meclis üyeliği için başvuru yapan genç partili arkadaşlarımız var. Darıca'da önümüzdeki yerel seçimlerde bu genç aday kadroları ile birlikte partimizin gençlik kolarında ki fedakar kardeşlerim ve arkadaşlarımla zafer elde edeceğimizden şüphem yok. Darıca Belediyesi'ne bu seçim sonrasında CHP bayrağını özellikle gençler ve kadınlarımızla dikeceğiz."difadelerine yer verdi..

KIZILBUĞA ARI GİBİ

İstifa ettiği gençlik kollarında boşalan göreve gelen Ümit Kızılbuğa içinde övgü dolu sözler sarfeden Işık, "Büyük bir ivme yakaladığımız Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları'nda benden sonra göreve gelen Ümit Kızılbuğa arkadaşım ivmeyi bıraktığımız noktadan daha üst noktalara taşıdığını görüyorum. Onların bu performansı, şevki ve heyecanı ile yerel seçimlerde büyük bişr başarı elde edeceğiz. Kızılbuğa etrafında adeta kenetlenen genç arkadaşlarım büyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen dönemlerde sahaya indiğimizde yine prformans çıtasını en üst noktaya taşıyacaklarından şüphem yok."dedi.

SONUCUN DEĞİŞMESİ İÇİN UYGULAMA DEĞİŞMELİYDİ

Bugüne kadar hep aynı sistem ve uygulamalarla seçime girildiğini belirten Aydın Işık, "Taktik, sistem ve uygulamada değişiklik yapmazsak bugüne kadar ortaya çıkan sonucunda değişik çıkmasını sağlamak imkansızdı. Gençlerin ve kadınların ön planda olmadığı seçim uygulamalarında başarılı sonuçlar elde edememiştik. Şimdi daha genç isimlerle seçimde yarışacağız. Değişen bu yapıyla sonucunda lehimize değişeceği yönünde inancım tamdır. Parti büyüklerimizde bu seçimlerde genç adaylara ve aday adaylarına çok güveniyor. Gençlerimiz bu güveni boşa çıkarmayacaktır."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.