19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu hesapta yoktu! 0-2

Spor 16.09.2018 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu hesapta yoktu! 0-2

Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye devam ediyor. 2.Lig Kırmızı Grup’un 3.haftasında sahasında Tuzlaspor’u konuk eden sarı yeşilli temsilcimiz, rakibine 2-0’lık skorla teslim oldu. Sahada varlık gösteremeyen Darıca G.B’de Tuncay Fındıkçı 48.dakikada gördüğü gereksiz kırmızı kartla takımını 1 kişi eksik bırakarak mağlubiyete davetiye çıkardı.

10 yıl aradan sonra 2.Lig’de sahne alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, kabusu yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta Menemen Belediyespor deplasmanında aldığı 5-1’lik yenilgiyi telafi etmek için Tuzlaspor karşısına çıkan sarı yeşilliler, pozisyona dahi giremediği maçta rakibine 2-0 yenilerek 3.haftanın sonunda 1 puanda kaldı. OYUNUN KONTROLÜNÜ RAKİBE KAPTIRDIK Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye etkili başlayan konuk ekip Tuzlaspor 3.dakikada Murat Yılmaz, 16.dakikada ise Mehmet Özdıraz ile gole çok yaklaştı. Oyunu tutmakta güçlük çeken sarı yeşilliler istediği tempoyu yakalayamayınca rakip kalede de etkili olamadı. NE YAPTIN TUNCAY? Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Darıca G.B,’de Tuncay Fındıkçı’nın 48.dakikadaki sorumsuzca hareketi sarı yeşillilere pahalıya mal oldu. 33.dakikadan sarı kartı bulunan tecrübeli futbolcu, topsuz alanda rakibine yaptığı fiziki müdahale sonrasında ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. POZİSYON ÜRETEMEDİK Neredeyse ikinci yarının tamamını 1 kişi eksik oynayan Darıca Gençlerbirliği, sağ kanattan Aytaç Deniz, ortadan ise Zeki Korkmaz ile rakip kaleyi zorlarken ataklarından sonuç alamadı. Sabırlı ve sakin bir oyunu tercih eden Tuzlaspor, oyuna sonradan giren iki oyuncusuyla skora gitmeyi başardı. GOLLER KULÜBEDEN GELDİ 81’de sağ kanattan arka direğe yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Muhammed Akarslan takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 90+4.dakikasında kaleci Ercüment Kafkasyalı’yı önde yakalayan Hakan Yağmurkaya aşırtma vuruşuyla maçın skorunu tayin eden golü kaydetti: 0-2 Darıca G.B ligin 4.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.
Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye devam ediyor. 2.Lig Kırmızı Grup’un 3.haftasında sahasında Tuzlaspor’u konuk eden sarı yeşilli temsilcimiz, rakibine 2-0’lık skorla teslim oldu. Sahada varlık gösteremeyen Darıca G.B’de Tuncay Fındıkçı 48.dakikada gördüğü gereksiz kırmızı kartla takımını 1 kişi eksik bırakarak mağlubiyete davetiye çıkardı.

10 yıl aradan sonra 2.Lig’de sahne alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, kabusu yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta Menemen Belediyespor deplasmanında aldığı 5-1’lik yenilgiyi telafi etmek için Tuzlaspor karşısına çıkan sarı yeşilliler, pozisyona dahi giremediği maçta rakibine 2-0 yenilerek 3.haftanın sonunda 1 puanda kaldı.

OYUNUN KONTROLÜNÜ RAKİBE KAPTIRDIK

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye etkili başlayan konuk ekip Tuzlaspor 3.dakikada Murat Yılmaz, 16.dakikada ise Mehmet Özdıraz ile gole çok yaklaştı. Oyunu tutmakta güçlük çeken sarı yeşilliler istediği tempoyu yakalayamayınca rakip kalede de etkili olamadı.

NE YAPTIN TUNCAY?

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Darıca G.B,’de Tuncay Fındıkçı’nın 48.dakikadaki sorumsuzca hareketi sarı yeşillilere pahalıya mal oldu. 33.dakikadan sarı kartı bulunan tecrübeli futbolcu, topsuz alanda rakibine yaptığı fiziki müdahale sonrasında ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

POZİSYON ÜRETEMEDİK

Neredeyse ikinci yarının tamamını 1 kişi eksik oynayan Darıca Gençlerbirliği, sağ kanattan Aytaç Deniz, ortadan ise Zeki Korkmaz ile rakip kaleyi zorlarken ataklarından sonuç alamadı. Sabırlı ve sakin bir oyunu tercih eden Tuzlaspor, oyuna sonradan giren iki oyuncusuyla skora gitmeyi başardı.

GOLLER KULÜBEDEN GELDİ

81’de sağ kanattan arka direğe yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Muhammed Akarslan takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 90+4.dakikasında kaleci Ercüment Kafkasyalı’yı önde yakalayan Hakan Yağmurkaya aşırtma vuruşuyla maçın skorunu tayin eden golü kaydetti: 0-2 Darıca G.B ligin 4.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.