Bu kez kendiniz için oy verin

Gebze 04.02.2019 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu kez kendiniz için oy verin

31 Mart yerel seçimleri öncesi Gebze Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olan Serap Çakır, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Beylikbağı bölgesinde vatandaşlarla bir arayan gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ufak dokunuşlarla Gebze'nin çehresini değiştireceklerini söyledi. Projelerini anlatan Çakır, "Gebzelilerden isteğim bugüne kadar gelen dayatma adayların ilçemize verdiği zararları göz önünde bulundurmaları. Bu iş artık parti meselesi olmaktan çıktı. Gebze’nin geleceğini düşünüyorsanız sizlerden 5 yıllık yetki istiyorum" dedi.    PROJELERİMİZ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK Projelerinin Türkiye genelinde örnek olacağını söyleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'ye bir şeyler katmak için bu yola çıktım. Amacım adil bir şekilde her bölgeye hizmet götürmek. Bana sürekli projelerin nasıl yapılacağını ve belediye bütçesinin yetip yetmeyeceği konusunda sorular soruluyor. Eğer para doğru yönetilirse tüm projelere yeter" şeklinde konuştu.    TAPULAR VERİLECEK Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Beylikbağı bölgesindeki tapu sorununa da değindi. Çözülemeyecek bir sorun olmadığı dile getiren Çakır, "Beylikbağı bölgesinde kanayan bir yara haline gelen tapu sorununa hakimim. Göreve geldiğimiz takdirde tapuları hak sahiplerine vereceğiz" dedi
31 Mart yerel seçimleri öncesi Gebze Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olan Serap Çakır, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Beylikbağı bölgesinde vatandaşlarla bir arayan gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ufak dokunuşlarla Gebze'nin çehresini değiştireceklerini söyledi. Projelerini anlatan Çakır, "Gebzelilerden isteğim bugüne kadar gelen dayatma adayların ilçemize verdiği zararları göz önünde bulundurmaları. Bu iş artık parti meselesi olmaktan çıktı. Gebze’nin geleceğini düşünüyorsanız sizlerden 5 yıllık yetki istiyorum" dedi. 
 
PROJELERİMİZ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK
Projelerinin Türkiye genelinde örnek olacağını söyleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'ye bir şeyler katmak için bu yola çıktım. Amacım adil bir şekilde her bölgeye hizmet götürmek. Bana sürekli projelerin nasıl yapılacağını ve belediye bütçesinin yetip yetmeyeceği konusunda sorular soruluyor. Eğer para doğru yönetilirse tüm projelere yeter" şeklinde konuştu. 
 
TAPULAR VERİLECEK
Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Beylikbağı bölgesindeki tapu sorununa da değindi. Çözülemeyecek bir sorun olmadığı dile getiren Çakır, "Beylikbağı bölgesinde kanayan bir yara haline gelen tapu sorununa hakimim. Göreve geldiğimiz takdirde tapuları hak sahiplerine vereceğiz" dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.