GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Bu liglerde bir daha sizi görmek istemiyoruz!”

Spor 03.07.2020 - 08:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bu liglerde bir daha sizi görmek istemiyoruz!”

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, şampiyonluğunu ilan ederek adını 2.Lig’e yazdıran Kocaelispor’u kutladı. Hem kulüpten hem de taraftarla derneğinden yapılan kutlama mesajında, DARGET, “Bu liglerde bir daha sizi görmek istemiyoruz!” ifadelerine yer verdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligi tescil ederek kalan haftaları oynatmayacağını açıklamasının ardından haftalardır lider olarak mücadele ettiği grubunda şampiyonluğu ilan ederek 2.Lig’e yükselmeye hak kazanan Kocaelispor’a tebrik mesajları yağarken, özlenen başarıyı kutlayan kulüplerin başında Darıca Gençlerbirliği A.Ş geldi. Hem kulüpten hem de Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nden(DARGET) Kocaelispor’a ayrı ayır kutlama mesajları yayımlanırken, iki kulüp arasındaki güzel diyalog taktir topladı. DARICA G.B HER DAİM DESTEK VERDİ Kulüpten yapılan açıklamada, ”Şehrimizin takımı Kocaelispor’a 2.Lig’de başarılar dileriz” denilirken, DARGET’ten yapılan açıklamada, “Bu liglerde bir daha sizi görmek istemiyoruz. Tebrikler Kocaelispor, tebrikler Hodri Meydan. Şampiyon Kocaelispor” ifadelerine yer verildi. Zor dönemlerden geçen Kocaelispor’a her daim destek olan sarı yeşilliler, örnek bir duruş sergileyerek futbol otoritelerinin taktirini kazandılar.   Kocaelispor ile iyi ilişkiler içinde olan Darıca G.B, 2016 yılında Sakaryaspor ile oynadığı deplasman maçına bu pankartla çıkarak zor günlerden geçen Kocaelispor’a destek vermişti.  

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, şampiyonluğunu ilan ederek adını 2.Lig’e yazdıran Kocaelispor’u kutladı. Hem kulüpten hem de taraftarla derneğinden yapılan kutlama mesajında, DARGET, “Bu liglerde bir daha sizi görmek istemiyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligi tescil ederek kalan haftaları oynatmayacağını açıklamasının ardından haftalardır lider olarak mücadele ettiği grubunda şampiyonluğu ilan ederek 2.Lig’e yükselmeye hak kazanan Kocaelispor’a tebrik mesajları yağarken, özlenen başarıyı kutlayan kulüplerin başında Darıca Gençlerbirliği A.Ş geldi. Hem kulüpten hem de Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nden(DARGET) Kocaelispor’a ayrı ayır kutlama mesajları yayımlanırken, iki kulüp arasındaki güzel diyalog taktir topladı.

DARICA G.B HER DAİM DESTEK VERDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, ”Şehrimizin takımı Kocaelispor’a 2.Lig’de başarılar dileriz” denilirken, DARGET’ten yapılan açıklamada, “Bu liglerde bir daha sizi görmek istemiyoruz. Tebrikler Kocaelispor, tebrikler Hodri Meydan. Şampiyon Kocaelispor” ifadelerine yer verildi. Zor dönemlerden geçen Kocaelispor’a her daim destek olan sarı yeşilliler, örnek bir duruş sergileyerek futbol otoritelerinin taktirini kazandılar.

 

Kocaelispor ile iyi ilişkiler içinde olan Darıca G.B, 2016 yılında Sakaryaspor ile oynadığı deplasman maçına bu pankartla çıkarak zor günlerden geçen Kocaelispor’a destek vermişti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.