Bu maça yürek dayanmaz

Spor 20.10.2017 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu maça yürek dayanmaz

Dilovası Belediyespor, 2’de 2 yapmanın mutluluğunu yaşarken, yere sağlam basıyor ve yarın ağırlayacağı takıntısız lider Sultanorhan ile yapacağa maça odaklanıyor. Dilovası temsilcisi Tavşancıl ve Başiskele maçlarından sonra, ciddi bir sınava çıkacak. Maç eksiğine rağmen bir puan farkla lider olan Sultanorhan, 12 gol atıp ilk kez geçen hafta bir gol yerken, müthiş bir grafik sergiliyor. İkide iki yapan Dilovası ise yeniden kendine gelirken, bu maça bir kırılma maçı olarak bakıyor. Hedef lideri yakalamak.     ÖĞÜTVEREN: HER MAÇ FİNAL Dilovası Belediyespor Teknik patronu Ufuk Öğütveren, maç öncesinde açıklamalarda bulunurken, “Bizim için artık her maç final ve rakip farkı yok. Biz çıkıyoruz ve kendi futbolumuzu sahaya yansıtarak, rakiplerimizi iyi analiz edip galibiyetler almaya çabalıyoruz. Sultanorhan’ın gücü belli.  Biz de güçlüyüz. Maç öncesi fazla yorum yapmak istemiyorum. Taraftarımız maça gelsin ve sabırla bize destek versin. Biz de kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Dostça bir maç olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dilovası Belediyespor, 2’de 2 yapmanın mutluluğunu yaşarken, yere sağlam basıyor ve yarın ağırlayacağı takıntısız lider Sultanorhan ile yapacağa maça odaklanıyor. Dilovası temsilcisi Tavşancıl ve Başiskele maçlarından sonra, ciddi bir sınava çıkacak. Maç eksiğine rağmen bir puan farkla lider olan Sultanorhan, 12 gol atıp ilk kez geçen hafta bir gol yerken, müthiş bir grafik sergiliyor. İkide iki yapan Dilovası ise yeniden kendine gelirken, bu maça bir kırılma maçı olarak bakıyor. Hedef lideri yakalamak.    

ÖĞÜTVEREN: HER MAÇ FİNAL

Dilovası Belediyespor Teknik patronu Ufuk Öğütveren, maç öncesinde açıklamalarda bulunurken, “Bizim için artık her maç final ve rakip farkı yok. Biz çıkıyoruz ve kendi futbolumuzu sahaya yansıtarak, rakiplerimizi iyi analiz edip galibiyetler almaya çabalıyoruz. Sultanorhan’ın gücü belli.  Biz de güçlüyüz. Maç öncesi fazla yorum yapmak istemiyorum. Taraftarımız maça gelsin ve sabırla bize destek versin. Biz de kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Dostça bir maç olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.