GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bu maçı Çınaraltı için kazanın!

Spor 25.10.2019 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu maçı Çınaraltı için kazanın!

DARICA G.B’NİN 12.ADAMI ÇINARALTI, BAYRAMPAŞA ZAFERİ BEKLİYOR

Geçen sezon tarihinin en karanlık günlerini yaşayarak dibi görse de, gemisini terk etmeyerek dik bir duruş sergileyen ve kulübün ayağa kalkarak zirveyi görmesinde önemli bir rol üstlenen Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı, yarın oynanacak olan Bayrampaşa maçını iple çekiyor. Tribün olarak kendileri için büyük önem arz eden bu karşılaşmayı heyecanla bekleyen Çınaraltılılar, Bayrampaşa karşısına lider çıkacak olan takımlarına yürekten inanıyor. FUTBOLCULARDAN BEKLENTİ VAR Sosyal medya hesaplarından Darıca Gençlerbirliği futbolcularına mesajlar göndererek maçın önemine dikkat çeken sarı yeşilli taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini belirterek tam destek verdiler. Maça gelecek olan sarı yeşil sevdalılarına da mesaj vererek, karşılaşmanın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımlarına desteğe davet eden Çınaraltı’nın neferleri, Bayrampaşa zaferi için adeta seferberlik ilan etmiş durumdalar.
DARICA G.B’NİN 12.ADAMI ÇINARALTI, BAYRAMPAŞA ZAFERİ BEKLİYOR

Geçen sezon tarihinin en karanlık günlerini yaşayarak dibi görse de, gemisini terk etmeyerek dik bir duruş sergileyen ve kulübün ayağa kalkarak zirveyi görmesinde önemli bir rol üstlenen Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı, yarın oynanacak olan Bayrampaşa maçını iple çekiyor. Tribün olarak kendileri için büyük önem arz eden bu karşılaşmayı heyecanla bekleyen Çınaraltılılar, Bayrampaşa karşısına lider çıkacak olan takımlarına yürekten inanıyor.

FUTBOLCULARDAN BEKLENTİ VAR

Sosyal medya hesaplarından Darıca Gençlerbirliği futbolcularına mesajlar göndererek maçın önemine dikkat çeken sarı yeşilli taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini belirterek tam destek verdiler. Maça gelecek olan sarı yeşil sevdalılarına da mesaj vererek, karşılaşmanın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımlarına desteğe davet eden Çınaraltı’nın neferleri, Bayrampaşa zaferi için adeta seferberlik ilan etmiş durumdalar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.