Bu mağaza en çok onları sevindirecek!

Dilovası 13.12.2017 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu mağaza en çok onları sevindirecek!

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Daşdemir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı, Dilovası'nda örnek bir çalışmaya daha imza atıyorlar.

Dar gelirli insanların çoğunlukta yaşadığı Dilovası'nda Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Daşdemir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı ortak bir mağaza açarak dar gelirli vatandaşları sevindirecekler.  BU MAĞAZADA HERŞEY ÜCRETSİZ Daşdemir, Özay ve Hızlı'nın başlattığı "Dolabında durmasın, İhtiyaç sahiplerine ulaşsın" kampanyası ile yardımsever vatandaşların evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası kıyafet ve ayakkabı başta olmak üzere tüm ürünleri toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması için açtıkları mağaza için çalışmalar sona geldi. Diliskelesi Mahalle Muhtarlığı karşısında açılan mağazada yardımsever vatandaşlardan toplanacak malzemeler burada sergilenecek ve vatandaşlar ihtiyacına göre buradan ücretsiz alacaklar.  SENİN BEĞENMEDİĞİN BİR BAŞKASININ EN SEVDİĞİ GİYECEK OLABİLİR Açılacak olan mağazaya yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara seslenen Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Cemil Daşdemir, "Amacımız insanların dualarını almaktır. Biz bu projeyi dar gelirli ihtiyaç sahibi insanlarımızın mutlu olmaları için başlattık. Kimse kimsenin halinden anlamaz. Bazı insanlarımız vardır dolapları gitmedikleri halde dolapları tıka basa doludur. Onlarca ayakkabısı vardır. Hiçbir zamanda aklına gelmeye bilir kullanmadıkları kıyafetlerin bir başkasının en sevdiği ve alamadığı kıyafet olabileceği.  İNSANLARIMIZIN HAYIR DUASINI ALMAK İSTİYORUZ Ayrıca bu arkadaşlarımız kullanmadıkları ürünü bir başka insana vermek istesede ayıp olacağını düşünerek çekiniyor, vermekten vazgeçebiliyor.  Biz hem bu insanlarımızın sevaplarına ortak olmak hemde ihtiyaç sahibi insanlarımızın mutlu olmasını sağlamak adına böyle bir projeyi başlattık. İnşallah bu mağazamız ilelebet devam edecek ve birçok vatandaşımızın duasını almış olacağız. Şimdiden katkı sunan yardımsever dostlarımıza teşekkür ediyor. Desteklerini bekliyoruz. Destek olmak isteyen yardımsever dostlarımız bizlere gönül rahatlığı ile ulaşabilirler"dedi.
Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Daşdemir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı, Dilovası'nda örnek bir çalışmaya daha imza atıyorlar.

Dar gelirli insanların çoğunlukta yaşadığı Dilovası'nda Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Daşdemir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı ortak bir mağaza açarak dar gelirli vatandaşları sevindirecekler. 

BU MAĞAZADA HERŞEY ÜCRETSİZ

Daşdemir, Özay ve Hızlı'nın başlattığı "Dolabında durmasın, İhtiyaç sahiplerine ulaşsın" kampanyası ile yardımsever vatandaşların evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası kıyafet ve ayakkabı başta olmak üzere tüm ürünleri toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması için açtıkları mağaza için çalışmalar sona geldi. Diliskelesi Mahalle Muhtarlığı karşısında açılan mağazada yardımsever vatandaşlardan toplanacak malzemeler burada sergilenecek ve vatandaşlar ihtiyacına göre buradan ücretsiz alacaklar. 

SENİN BEĞENMEDİĞİN BİR BAŞKASININ EN SEVDİĞİ GİYECEK OLABİLİR

Açılacak olan mağazaya yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara seslenen Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Cemil Daşdemir, "Amacımız insanların dualarını almaktır. Biz bu projeyi dar gelirli ihtiyaç sahibi insanlarımızın mutlu olmaları için başlattık. Kimse kimsenin halinden anlamaz. Bazı insanlarımız vardır dolapları gitmedikleri halde dolapları tıka basa doludur. Onlarca ayakkabısı vardır. Hiçbir zamanda aklına gelmeye bilir kullanmadıkları kıyafetlerin bir başkasının en sevdiği ve alamadığı kıyafet olabileceği. 

İNSANLARIMIZIN HAYIR DUASINI ALMAK İSTİYORUZ

Ayrıca bu arkadaşlarımız kullanmadıkları ürünü bir başka insana vermek istesede ayıp olacağını düşünerek çekiniyor, vermekten vazgeçebiliyor.  Biz hem bu insanlarımızın sevaplarına ortak olmak hemde ihtiyaç sahibi insanlarımızın mutlu olmasını sağlamak adına böyle bir projeyi başlattık. İnşallah bu mağazamız ilelebet devam edecek ve birçok vatandaşımızın duasını almış olacağız. Şimdiden katkı sunan yardımsever dostlarımıza teşekkür ediyor. Desteklerini bekliyoruz. Destek olmak isteyen yardımsever dostlarımız bizlere gönül rahatlığı ile ulaşabilirler"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.