“BU MAĞDURİYETİ ÖNLEYİN”

Gebze 05.04.2016 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“BU MAĞDURİYETİ ÖNLEYİN”

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında fahiş fiyatlara yükselen zorunlu trafik sigortasını ve halen iktidar tarafından bir türlü meclisten geçirilemeyen kanun tasarısını eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, eğer geçirilecek madde kendilerinin işine yarayacağı bir çalışma olsaydı bir gece yarısı operasyonuyla geçeceğini söyledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulutoplantısında konuşan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, iktidarın halk için ciddi adımlaratmamasının en büyük örneğinin halen mecliste bulunan zorunlu trafik sigortasının yenidendüzenleneceği kanun teklifi olduğunu ifade etti. “BU SİZİN SAMİMİYET SINAVINIZ OLMUŞTUR” Yükselen fiyatların ticari araç kullanan esnaf ve özel araç sahipleri zor durumasoktuğunu ifade eden İlçe Başkanı Korkmaz, "Her şeyde olduğu gibi sigorta piyasasını dan dayüzde seksenine yakınını yabancılar elde bulundurmaktadır. Bununla beraber yabancılarınbirlikte hareket etmesi araç sigorta priminin geçen yıl tam dokuz kez zamlanmasına yol açtı.Zorunlu trafik sigorta primlerinde yapılan artışın sadece taksici, minibüsçü, otobüsçü vekamyoncu esnafını değil özel aracı olan her vatandaşı da mağdur etmektedir. Yasa gereğiyapılması zorunlu olan trafik sigorta primlerinin adaletli ve vatandaşın bütçesini sarsmayacakmakul bir fiyata çekilmesi büyük önem taşımaktadır. İstatistikler sigortasız araç sayısınınbüyük oranda arttığını gösteriyor. Sigortasız araçların karıştığı kazalar büyük mağduriyetleresebep olacaktır. Sigorta şirketlerinin uyguladığı akıl almaz, imkân yetmez zamlara bir sınırgetirilmelidir. Bunun için buradan iktidara sesleniyoruz Mecliste beklettiğiniz tasarıyı bir anönce genel kurula getirin ve yasayı çıkarın ki halkın mağduriyetine son verin. Bu sizin adetabir samimiyet sınavınız olmuştur.” dedi.
Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında fahiş fiyatlara yükselen zorunlu trafik sigortasını ve halen iktidar tarafından bir türlü meclisten geçirilemeyen kanun tasarısını eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, eğer geçirilecek madde kendilerinin işine yarayacağı bir çalışma olsaydı bir gece yarısı operasyonuyla geçeceğini söyledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulutoplantısında konuşan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, iktidarın halk için ciddi adımlaratmamasının en büyük örneğinin halen mecliste bulunan zorunlu trafik sigortasının yenidendüzenleneceği kanun teklifi olduğunu ifade etti.

“BU SİZİN SAMİMİYET SINAVINIZ OLMUŞTUR”

Yükselen fiyatların ticari araç kullanan esnaf ve özel araç sahipleri zor durumasoktuğunu ifade eden İlçe Başkanı Korkmaz, "Her şeyde olduğu gibi sigorta piyasasını dan dayüzde seksenine yakınını yabancılar elde bulundurmaktadır. Bununla beraber yabancılarınbirlikte hareket etmesi araç sigorta priminin geçen yıl tam dokuz kez zamlanmasına yol açtı.Zorunlu trafik sigorta primlerinde yapılan artışın sadece taksici, minibüsçü, otobüsçü vekamyoncu esnafını değil özel aracı olan her vatandaşı da mağdur etmektedir. Yasa gereğiyapılması zorunlu olan trafik sigorta primlerinin adaletli ve vatandaşın bütçesini sarsmayacakmakul bir fiyata çekilmesi büyük önem taşımaktadır. İstatistikler sigortasız araç sayısınınbüyük oranda arttığını gösteriyor. Sigortasız araçların karıştığı kazalar büyük mağduriyetleresebep olacaktır. Sigorta şirketlerinin uyguladığı akıl almaz, imkân yetmez zamlara bir sınırgetirilmelidir. Bunun için buradan iktidara sesleniyoruz Mecliste beklettiğiniz tasarıyı bir anönce genel kurula getirin ve yasayı çıkarın ki halkın mağduriyetine son verin. Bu sizin adetabir samimiyet sınavınız olmuştur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.