Bu millete şapka çıkarılır!

Darıca 20.04.2017 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu millete şapka çıkarılır!

AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala, farklı bir referandum değerlendirmesi yaptı. Türkiye'nin geçirdiği süreci hatırlatan Pala, "Bunca sıkıntının arasında sistem değişikliğine evet diyen millete teşekkür yetmez, şapka çıkarılır, önünde saygıyla eğilmek gerekir" dedi.

  Pala, referandum sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Nasıl bir ortamda Cumhurbaşkanlığı Anayasa değişikliği sistemine gidildi. Buna bir bakmak lazım. 7 Haziran seçim şoku neyse ki 1 Kasım seçiminde toparlandı çok geçmeden Ahmet Davutoğlu'nun istifası gündeme bomba gibi düştü. Ardından yeni başbakan ve yeni hükümetin kurulması derken, 15 Temmuz Darbe girişimi bunun yaraları bu milletin üzerinde çok derin oldu. Bundan önceki hiçbir darbe girişiminde böyle bir ihanet böyle bir alçaklık yaşanmadı. HDP Genel Başkanlarının ve Milletvekillerinin tutuklanmaları kendi topraklarımızda silahlı kuvvetlerimizin operasyon yapmaları il ve ilçelerden PKK’nın temizlenmesi , PKK Terörüyle yapılan bu mücadeleye Fırat Kalkanı Harekatıyla sınır ötesi Askeri Harekatın başlaması, Allah'a hamdolsun bunda da başarılı olundu DAEŞ sınırlarımızdan kovuldu. Suriye’den kaçan insanlara sahip çıkmamız ve onların problemleri tüm bu başlıkların gölgesinde yapılan Cumhurbaşkanlığı anayasa sistem değişikliği Milletimiz tarafından kabul görülmüştür. Milletimiz yorgundu kafası karışıktı kısa sürede bu kadar olayları yaşayan ve bir tercih yapmak zorunda kalan bu millete teşekkür etmek yetmez ancak şapka çıkarılır, önünde saygıyla eğilmek gerekir."        
AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala, farklı bir referandum değerlendirmesi yaptı. Türkiye'nin geçirdiği süreci hatırlatan Pala, "Bunca sıkıntının arasında sistem değişikliğine evet diyen millete teşekkür yetmez, şapka çıkarılır, önünde saygıyla eğilmek gerekir" dedi.

 

Pala, referandum sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Nasıl bir ortamda Cumhurbaşkanlığı Anayasa değişikliği sistemine gidildi. Buna bir bakmak lazım. 7 Haziran seçim şoku neyse ki 1 Kasım seçiminde toparlandı çok geçmeden Ahmet Davutoğlu'nun istifası gündeme bomba gibi düştü. Ardından yeni başbakan ve yeni hükümetin kurulması derken, 15 Temmuz Darbe girişimi bunun yaraları bu milletin üzerinde çok derin oldu.

Bundan önceki hiçbir darbe girişiminde böyle bir ihanet böyle bir alçaklık yaşanmadı. HDP Genel Başkanlarının ve Milletvekillerinin tutuklanmaları kendi topraklarımızda silahlı kuvvetlerimizin operasyon yapmaları il ve ilçelerden PKK’nın temizlenmesi , PKK Terörüyle yapılan bu mücadeleye Fırat Kalkanı Harekatıyla sınır ötesi Askeri Harekatın başlaması, Allah'a hamdolsun bunda da başarılı olundu DAEŞ sınırlarımızdan kovuldu.

Suriye’den kaçan insanlara sahip çıkmamız ve onların problemleri tüm bu başlıkların gölgesinde yapılan Cumhurbaşkanlığı anayasa sistem değişikliği Milletimiz tarafından kabul görülmüştür.

Milletimiz yorgundu kafası karışıktı kısa sürede bu kadar olayları yaşayan ve bir tercih yapmak zorunda kalan bu millete teşekkür etmek yetmez ancak şapka çıkarılır, önünde saygıyla eğilmek gerekir."

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.