19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu Nasıl Emniyet Müdürü?

Darıca 18.04.2017 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu Nasıl Emniyet Müdürü?

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ın gerek OHAL süreci boyunca, gerek referandum süreci ve oy kullanma işlem gününde hatta gerekse tüm görev süresi genelinde baktığımızda farklı bir işleyiş sergilediğini gözlemledik.

Darıca’nın tüm ilçeler arasında elit bir özellik mevcudiyetini öngören Hasan Aydoğan insan kalitesini de bu çıtada tutarak ilçede trafik ve asayiş noktasında yaşanan aksaklıkları da elit bir düzeye taşıma gayretini tespit ettik. Ufak tefek tartışmalar, itiş kakışlar, geçimsizlikten kaynaklı kavgaya dönüşebilecek olaylarda hemen işlem yapmak yerine tarafları barıştırmak, yaşanan atmosferi aşağı çekip tatlıya bağlamak gibi bir tarz sergilemesi onun yapıcı ve ağabey vasıflarını da kuvvetli kılıyor. Yaşanan suç olayları öncesinde suça doğru giden güzergahta temizlik yapması, ileride suça dönüşecek olayları öncesinde sezinleyerek önlemler alması onun görev anlayışını da üstün özellikler sağlıyor. Özelikle referandum günü vatandaşın huzurlu bir şekilde oy kullanma işlemini gerçekleştirmesi adına aldığı güvenlik önlemlerindeki üst düzey gözlemler dikkat çekerken, fiziksel ve diğer engelli vatandaşlarında sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde oyunu kullanması adına ekstra bir görev anlayışı sergilemesi de takdire yol açtı. Belki yazımı sadece Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan üzerine yazıyor olsam da referandum günü diğer ilçelerden de olumsuz, tansiyonu yüksek yada suçla ilişkilendirilen bir olayın yaşanmaması Çayırova, Gebze ve Dilovası Emniyet Müdürlerimizinde üstün bir gayret ve özveri ile seçim gününü tamamladığına ispattır. Bu konuda tüm ilçe emniyet müdürlerimize ve kendilerine bağlı polis teşkilatının tüm bireylerine ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bölgemiz çerçevesinde en ciddi suçların başında gelen uyuşturucu ve bununla mücadelede duyarlılık gösterilmesi noktasında Aydoğan’ın hassas çalışmalarını da yakından takip edebiliyorum. Özellikle okul önlerinde uyguladığı denetimler üst düzey bir gayret noktasında… Bu konudaki hassasiyetinden taviz vermiyor. Çocuklarla ve öğrencilerle olan duygusal bağı baltalamak isteyen uyuşturucu tüccarlarının bir numaralı düşmanı…. Kısıtlı personel ve kısıtlı araç sayısına rağmen, yürüyüş, konser, miting, futbol maçı, referandum, genel denetim ve uygulamalar, günlük trafik ve asayiş rutinini aksatmadan gösterdiği performans takdir noktasındadır. Saygılarımla…  
Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ın gerek OHAL süreci boyunca, gerek referandum süreci ve oy kullanma işlem gününde hatta gerekse tüm görev süresi genelinde baktığımızda farklı bir işleyiş sergilediğini gözlemledik.

Darıca’nın tüm ilçeler arasında elit bir özellik mevcudiyetini öngören Hasan Aydoğan insan kalitesini de bu çıtada tutarak ilçede trafik ve asayiş noktasında yaşanan aksaklıkları da elit bir düzeye taşıma gayretini tespit ettik. Ufak tefek tartışmalar, itiş kakışlar, geçimsizlikten kaynaklı kavgaya dönüşebilecek olaylarda hemen işlem yapmak yerine tarafları barıştırmak, yaşanan atmosferi aşağı çekip tatlıya bağlamak gibi bir tarz sergilemesi onun yapıcı ve ağabey vasıflarını da kuvvetli kılıyor.

Yaşanan suç olayları öncesinde suça doğru giden güzergahta temizlik yapması, ileride suça dönüşecek olayları öncesinde sezinleyerek önlemler alması onun görev anlayışını da üstün özellikler sağlıyor.

Özelikle referandum günü vatandaşın huzurlu bir şekilde oy kullanma işlemini gerçekleştirmesi adına aldığı güvenlik önlemlerindeki üst düzey gözlemler dikkat çekerken, fiziksel ve diğer engelli vatandaşlarında sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde oyunu kullanması adına ekstra bir görev anlayışı sergilemesi de takdire yol açtı.

Belki yazımı sadece Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan üzerine yazıyor olsam da referandum günü diğer ilçelerden de olumsuz, tansiyonu yüksek yada suçla ilişkilendirilen bir olayın yaşanmaması Çayırova, Gebze ve Dilovası Emniyet Müdürlerimizinde üstün bir gayret ve özveri ile seçim gününü tamamladığına ispattır. Bu konuda tüm ilçe emniyet müdürlerimize ve kendilerine bağlı polis teşkilatının tüm bireylerine ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Bölgemiz çerçevesinde en ciddi suçların başında gelen uyuşturucu ve bununla mücadelede duyarlılık gösterilmesi noktasında Aydoğan’ın hassas çalışmalarını da yakından takip edebiliyorum. Özellikle okul önlerinde uyguladığı denetimler üst düzey bir gayret noktasında… Bu konudaki hassasiyetinden taviz vermiyor. Çocuklarla ve öğrencilerle olan duygusal bağı baltalamak isteyen uyuşturucu tüccarlarının bir numaralı düşmanı….

Kısıtlı personel ve kısıtlı araç sayısına rağmen, yürüyüş, konser, miting, futbol maçı, referandum, genel denetim ve uygulamalar, günlük trafik ve asayiş rutinini aksatmadan gösterdiği performans takdir noktasındadır.

Saygılarımla…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.