19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu ne rezillik!

Darıca 15.06.2020 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu ne rezillik!

Darıca’da fabrikaların arasında kalan sokağın madde bağımlıları ve fuhuş yapanlar tarafından kullanıldığını iddia eden vatandaşlar emniyet güçlerini göreve davet etti. Darıca Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi fabrikaların arasında kalan İlham Sokak fuhuş başta olmak üzere madde bağımlıları tarafından kullanılmaya başlandı. Madde bağımlılarının ve fuhuşçuların barındığı mekan haline gelen sokak, vatandaşların tepkisine neden oldu. Emniyet güçlerinin dahi denetleyemediği sokağın sakinleri isyan etti. MADDE KULLANIYORLAR, FUHUŞ YAPIYORLAR Sokağa yanaşan minibüsün içinde akşam saatlerinde esrar başta olmak üzere birçok uyuşturucu maddenin kullanıldığını iddia eden vatandaşlar ayrıca fuhuş da yapıldığını belirtti. Emniyet güçlerini göreve davet eden mahalleli, “Fabrikaların arasında kalan İlham Sokak’ta geceleri kimliği belirsiz kişiler madde kullanıyor ve fuhuş yaptırıyor. EVDEN ÇIKAMIYORUZ Geceleri buraya bir araç yanaşıyor ve içinde ne ararsanız var. Madde kullanıp fuhuş yapanlardan artık can güvenliğimiz olmadığını anlıyoruz. Burada adam kesseler kimsenin haberi olmayacak, günlerce cenazesini kimse bulamaz. Çocuklarımız var, korku içerisindeyiz. Evden çıkamaz olduk. Bırakın geceleri yürümeyi artık gündüzleri bile korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz. Mahalle sakinleri olarak emniyet güçlerini göreve davet ediyoruz” dedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER  

Darıca’da fabrikaların arasında kalan sokağın madde bağımlıları ve fuhuş yapanlar tarafından kullanıldığını iddia eden vatandaşlar emniyet güçlerini göreve davet etti.

Darıca Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi fabrikaların arasında kalan İlham Sokak fuhuş başta olmak üzere madde bağımlıları tarafından kullanılmaya başlandı. Madde bağımlılarının ve fuhuşçuların barındığı mekan haline gelen sokak, vatandaşların tepkisine neden oldu. Emniyet güçlerinin dahi denetleyemediği sokağın sakinleri isyan etti.

MADDE KULLANIYORLAR, FUHUŞ YAPIYORLAR

Sokağa yanaşan minibüsün içinde akşam saatlerinde esrar başta olmak üzere birçok uyuşturucu maddenin kullanıldığını iddia eden vatandaşlar ayrıca fuhuş da yapıldığını belirtti. Emniyet güçlerini göreve davet eden mahalleli, “Fabrikaların arasında kalan İlham Sokak’ta geceleri kimliği belirsiz kişiler madde kullanıyor ve fuhuş yaptırıyor.

EVDEN ÇIKAMIYORUZ

Geceleri buraya bir araç yanaşıyor ve içinde ne ararsanız var. Madde kullanıp fuhuş yapanlardan artık can güvenliğimiz olmadığını anlıyoruz. Burada adam kesseler kimsenin haberi olmayacak, günlerce cenazesini kimse bulamaz. Çocuklarımız var, korku içerisindeyiz. Evden çıkamaz olduk. Bırakın geceleri yürümeyi artık gündüzleri bile korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz. Mahalle sakinleri olarak emniyet güçlerini göreve davet ediyoruz” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.