19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu puanları çok ararız

Spor 12.11.2017 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu puanları çok ararız

DEPLASMAN FATİHİ GEBZESPOR, İÇ SAHADA PUAN KAYBETMEYE DEVAM ETTİ

BAL 11.Grup’un 8.haftasında sahasında Beylikdüzüspor’u konuk eden Gebzespor rakibiyle 1-1 berabere kalarak bu sezon sahasında 5.puanını kaybetti. Liderliğini sürdüren Gebzespor ile lig 2’ncisi Maltepespor arasında puan farkı 1’e indi. Deplasmanda 4’te 4 yapan Gebzespor, kendi sahasında puan saçmaya devam ediyor. Sıralamada ilk 6’da yer alan takımların birbirleriyle oynadığı kazanç haftasında Gebzespor sahasındaki konuk ettiği Beylikdüzü karşısında kritik 2 puan bıraktı. Doğantepespor yenilgisinin ardından bu kez de sahasında Beylikdüzü ile 1-1 berabere kalan Gebzespor, 4.iç saha maçında 5 puan kaybetti. İLK DEVREYİ GERİDE BİTİRDİK Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk bölümünde tempo düşüktü. 15.dakikada kalesinde gördüğü şok golle 1-0 geriye düşen Gebzespor, bu gol sonrasında rakip kalede baskısını arttırdı. Berat Ağaoğlu ve Ufuk Gülez’le kaleyi yoklayan mor beyazlılarda, Ercan Kuruçay bomboş kalede topu çerçeve yerine dışarı atınca ilk devre konuk ekibin üstülüğüyle geçildi. MÜTHİŞ BASKI GOLÜ GETİRDİ Mor Menekşeler ikinci yarıda taraftarının yoğun desteğiyle oldukça etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Gebzespor, golü bulmak adına her şeyi yapsa da İstanbul ekibinin tecrübeli savunmasını bir türlü aşamadı. Karşılaşmanın 60.dakikasında Berat’ın yerine oyuna dahil olan Ukraynalı yıldız Niko, bireysel çabasıyla Gebzespor’a hayat verdi. İki kişi çalımlayarak ceza sahasına giren Niko yerde kaldı ve maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ufuk Gülez 69.dakikada skora dengeyi getiren golü kaydetti:1-1 1-1’DEN SONRA VİTESİ DÜŞÜRDÜK Beraberlik golünü bulan Gebzespor, 1-1’den sonra rakip kaledeki etkin baskını sürdüremedi. Kalesinde beraberlik golünü gören Beylikdüzü’nün saha içinde öne çıkmasıyla topu 3.bölgeye taşımakta güçlük çeken mor beyazlı temsilcimiz, duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Sırat’ın düzgün kafa vuruşuyla gole yaklaşan Gebzespor, kalan dakikalarda aradığı gole ulaşamadı ve maç 1-1 berabere bitti. Bu sonucun ardından puanını 19’a çıkaran Gebzespor, en yakın rakibi Maltepespor’un kazandığı haftada liderliğini sürdürdü. PROTOKOL DOLDU TAŞTI Öte yandan Gebzespor-Beylikdüzüspor karşılaşmasına protokolün de ilgisi yoğun oldu. Mücadeleyi; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda spor adamı takip etti.
DEPLASMAN FATİHİ GEBZESPOR, İÇ SAHADA PUAN KAYBETMEYE DEVAM ETTİ

BAL 11.Grup’un 8.haftasında sahasında Beylikdüzüspor’u konuk eden Gebzespor rakibiyle 1-1 berabere kalarak bu sezon sahasında 5.puanını kaybetti. Liderliğini sürdüren Gebzespor ile lig 2’ncisi Maltepespor arasında puan farkı 1’e indi.

Deplasmanda 4’te 4 yapan Gebzespor, kendi sahasında puan saçmaya devam ediyor. Sıralamada ilk 6’da yer alan takımların birbirleriyle oynadığı kazanç haftasında Gebzespor sahasındaki konuk ettiği Beylikdüzü karşısında kritik 2 puan bıraktı. Doğantepespor yenilgisinin ardından bu kez de sahasında Beylikdüzü ile 1-1 berabere kalan Gebzespor, 4.iç saha maçında 5 puan kaybetti.

İLK DEVREYİ GERİDE BİTİRDİK

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk bölümünde tempo düşüktü. 15.dakikada kalesinde gördüğü şok golle 1-0 geriye düşen Gebzespor, bu gol sonrasında rakip kalede baskısını arttırdı. Berat Ağaoğlu ve Ufuk Gülez’le kaleyi yoklayan mor beyazlılarda, Ercan Kuruçay bomboş kalede topu çerçeve yerine dışarı atınca ilk devre konuk ekibin üstülüğüyle geçildi.

MÜTHİŞ BASKI GOLÜ GETİRDİ

Mor Menekşeler ikinci yarıda taraftarının yoğun desteğiyle oldukça etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Gebzespor, golü bulmak adına her şeyi yapsa da İstanbul ekibinin tecrübeli savunmasını bir türlü aşamadı. Karşılaşmanın 60.dakikasında Berat’ın yerine oyuna dahil olan Ukraynalı yıldız Niko, bireysel çabasıyla Gebzespor’a hayat verdi. İki kişi çalımlayarak ceza sahasına giren Niko yerde kaldı ve maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ufuk Gülez 69.dakikada skora dengeyi getiren golü kaydetti:1-1

1-1’DEN SONRA VİTESİ DÜŞÜRDÜK

Beraberlik golünü bulan Gebzespor, 1-1’den sonra rakip kaledeki etkin baskını sürdüremedi. Kalesinde beraberlik golünü gören Beylikdüzü’nün saha içinde öne çıkmasıyla topu 3.bölgeye taşımakta güçlük çeken mor beyazlı temsilcimiz, duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Sırat’ın düzgün kafa vuruşuyla gole yaklaşan Gebzespor, kalan dakikalarda aradığı gole ulaşamadı ve maç 1-1 berabere bitti. Bu sonucun ardından puanını 19’a çıkaran Gebzespor, en yakın rakibi Maltepespor’un kazandığı haftada liderliğini sürdürdü.

PROTOKOL DOLDU TAŞTI

Öte yandan Gebzespor-Beylikdüzüspor karşılaşmasına protokolün de ilgisi yoğun oldu. Mücadeleyi; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda spor adamı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.